Valioliiga: Liverpool - Manchester City | Panos nelinkertaisena takaisin!

Julkaistu: 12.01.2018 10:46


Valioliiga: Liverpool - Manchester City | Panos nelinkertaisena takaisin!
Valioliiga | Liverpool - Manchester City | 18:00
LeoVegas LeoVegas
Sunnuntaina jalkapallon ystäviä hemmotellaan Valioliiga ottelulla Liverpool vastaan Manchester City. Kotijoukkue Liverpool on neljän ottelun voittoputkessa tällä hetkellä, kun taas vierasjoukkue City on kolmen ottelun voittoputkessa.

Manchester City johtaa Valioliigaa ylivoimaisesti, kun seuraavana oleva Manchester United on vasta 15 pisteen päässä. Liverpooliin piste-eroa on 18 pistettä jo tässä vaiheessa kautta. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, jolloin City oli kotonaan parempi numeroin 5-0. Nyt Liverpool lähtee hakemaan kostoa, mutta se tuskin toteutuu, niin kova joukkue City on ollut tällä kaudella.

Manchester City on iskenyt tällä kaudella 64 maalia ja päästänyt 13 osumaa. Liverpool puolestaan on heiluttanut verkkoja 50 kertaa ja joutunut keräämään pallon omistaan 25 kertaa. Näiden kahden kohtaamisessa oletusarvona on, että maaleilla tullaan juhlimaan.

Kertoimenlaskijat ovat asettaneet ottelun kohtalaisen tasaiseksi voittajan tiimoilta. Faktaa on kuitenkin se, että molemmat tulevat todennäköisesti maalin iskemään. Manchester City on ollut tällä kaudella niin ylivoimainen, että ei olisi mikään yllätys, että joukkue hakisi kolme pistettä mukaansa ja näin ollen kasvattaisi kärkijoukkueisiin eroa.

MrGreen tarjoaa otteluun jälleen kerran kerroinboosteria sille, että molemmat joukkueet osuvat ja Manchester City voittaa kamppailun. Boosteri löytyy haulla "hinnankorotus" vetovalinnoista bookkerilta. Kerrointa Greeniltä saa hyvin, sillä mikäli molemmat osuvat ja voitto matkaa Manchesteriin, niin kerroin on jopa 4.00!
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin & Manchester City voittaa @4.00

Mr Green - Lue arvostelu

4.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan