Valioliiga: Liverpool - Southampton

Valioliiga | Liverpool - Southampton | 17:00 | 27.11.2021
Kohde sulkeutuu: 27.11.2021 17:00
Liverpoolin hyvä vire jatkui Portoa vastaan kun joukkue nappasi keskiviikkona 2-0 voiton. Nyt vastaan tulee Valioliigassa Southampton joka pitäisi myös kaataa. Millä lukemilla Jürgen Kloppin armeija tämän tekee? Vaikka loukkaantumisia on, saa joukkue varmasti mainion kokoonpanon jalkeille.Liverpoolin hyvä meno jatkuu?


Liverpoolilla on vain yksi tappio Valioliigassa kymmenestä viime ottelusta. Tämä kävi 20.11. kun West Ham nappasi kotonaan 3-2 voiton. Muuten Poolin pelit ovat olleet pelkkiä voittoja ja tasapelejä, Valioliigassa saldo on tällä kaudella kotona 3-3-0, joten ensimmäinen tappio on vielä tulossa.

Southampton on tällä kaudella 10 viimeisimmässä pelissä pelannut 3-4-3 tilastoin ja maalein 11-12. Niukkamaalisia pelejä siis, vaikka edellinen peli Norwichin vieraana päättyikin 2-1. Jos tämä joukkue hävisi Norwichille maalilla niin mitä on luvassa Liverpoolia vastaan?Kuka tekee maalit?


Jos Liverpool lähtee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla otteluun, on Mane, Salah, Jota se kolmikko joka on kärkkymässä maalia. Jos vieraat tällä kertaa onnistuu tekemään maalin Anfieldilla, Adam Armstrong, Che Adams ja miksei myös Armando Broja kannattaa laittaa kupongille. Southampton ei ole täällä tehnyt moneen vuoteen maalia, joten aika tiukassa voi olla.
Millä kokoonpanoilla?


Liverpoolilla loukkaantuneiden listalla on ainakin Roberto Firmino, Naby Keita, Harvey Elliott, Curtis Jones ja Joe Gomez. Avauskokoonpano voisi olla seuraava:

Alisson – Robertson, Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Henderson, Fabinho, Chamberlain – Mane, Jota, Salah

Southamptonin rosterista loukkaantumisten takia uupuvat Jack Stephens ja Stuart Armstrong. Avauskokoonpano voisi olla:

McCarthy – Walker-Peters, Salisu, Bednarek, Livramento – Redmond, Ward-Prowse, Romeu, Elyonoussi – Adams, Armstrong

Vetokohteet otteluun


Liverpoolin johto jo puoliajalla on tässä kohtaa ihan hyvä vedonlyöntikohde. Pool halua pistää vauhtia peliin jo ensimmäisellä puoliajalla ja sen takia se voisi olla tässä 45 minuutin jälkeen johdossa.

Kertoimet peliin ovat n. 1.30 – 6.30 – 10.00, joten voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyksiä. Puoliaikajohto Poolille tuo parhaimmillaan yli 1.70 kertoimen, mutta kerroin on koko ajan laskussa.

Kupongille siis Liverpoolin puoliaikajohto.

Pelivalintamme:

Liverpool puoliaikajohto @1.72

Bet365 - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.7

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.66

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.63

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan