KHL: Lokomotiv Jaroslav - Nizhni Novgorod

Julkaistu: 04.10.2018 13:40


KHL: Lokomotiv Jaroslav - Nizhni Novgorod
KHL | Lokomotiv Jaroslav - Nizhni Novgorod | 19:00
Lokomotivin viime ottelut eivät ole sujuneet lainkaan suunnitelmien mukaan. Tämä näkyy myös tämän illan kertoimissa, sillä isäntien kahta hipovat tarjoukset olisivat olleet ennen kautta haaveilua. Me uskomme rautatieläisten notkahduksen jäävän lyhytaikaiseksi ja hyppäämme salonkivaunuun Lokomotivin kyydissä.

Dmitri Kvartalnov herätteli joukkuettaan edellisottelussa laittamalla maalinsuulle vasta 18-vuotiaan Daniil Isajevin. Lokomotiv pelasikin nuoren vahtinsa edessä hyvän ottelun, mutta Neftehimik ja varsinkin kuuma hyökkääjä Andrei Sergejev, olivat vielä parempia. Samansuuntaisella esityksellä kotivoitto on tänään lähellä.

Petri Kontiola on ollut viime otteluissa yhtä lailla heikko, kuin koko Lokomotivin joukkue. Yhdessä Andrei Loktionovin ja Brandon Kozunin kanssa isäntien kiekollisiin johtohahmoihin kuuluva ”Konna” on yksi niistä veteraaneista, joilta odotetaan ryhtiliikettä nyt ja tässä.

Torpedo on perustasoltaan idän keskikastia. Joukkue on kuitenkin aloittanut kauden varsin kelvollisesti, sillä sijoitus on kärkipäässä. Tosin myös otteluohjelma on ollut Torpedon puolella. Nyt alkava vierasotteluiden suma tuskin tuo samanlaista tulosta, kuin kotiottelut pääsin sarjan heikompia joukkueita vastaan.

Torpedon riveistä ei sarjan supertähtiä löydy, mutta peruslaadukasta kalustoa sitten senkin edestä. Vladimir Galuzin on alkukaudesta ollut joukkueen tehokkain ja viime aikoina myös kokenut Andy Miele on saanut tulosta aikaan. Torpedo on kuitenkin nimenomaan joukkue ilman sen suurempia yksilöitä.

Lokomotiv on paperilla joukkueista selvästi parempi. Viime aikojen epävarmat otteet ovat kuitenkin nostaneet kotikertoimia reilulla kädellä. Mielestämme isäntien menestyksistä löytyykin nyt mukavasti ideaa, laadukkaan joukkueen kelkka kääntyy kyllä.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Lokomotiv Jaroslav @2.03

Coolbet - Lue arvostelu

2.03

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Roy Richie - Lue arvostelu

1.95

Käytä bonuskoodi RRS100 ja saat 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.94

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.94

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan