KHL: Lokomotiv Yaroslavl - Severstal Tsherepovets

Julkaistu: 15.09.2018 10:28


KHL: Lokomotiv Yaroslavl - Severstal Tsherepovets
KHL | Lokomotiv Yaroslavl - Severstal Tsherepovets | 17:30
Läntisessä konferenssissa toisena Jokereiden takana majaileva Lokomotiv Jaroslavl vastaanottaa vieraita Tserepovetsista. Severstal Tsherepovets on läntisessa konferenssissa kuudentena.

Lokomotiv on hienossa neljän ottelun voittoputkessa. Joukkue hävisi kauden avauksensa Avangard Omskia vastaan, mutta siitä sisuuntuneena Jaroslavlilaiset lähtivät lentoon. Maalisuhde viiden ottelun jälkeen on 16:8 ja suomalaishyökkääjä Petri Kontiola on sisäisessä pistepörssissä kolmantena kahdella maalilla ja kahdella syötöllään. Itse povaan Lokomotivin joukkueelle pitkää kautta ja toivottavasti heidän nähdään aina finaaleissa saakka.

Severstalin kausi on alkanut kolmella voitolla ja kolmella tappiolla. Omsk-ottelua lukuunottamatta kaikki ovat olleet äärimäisen tiukkoja ja päättyneet maalin erolla. Näin luultavasti tänäänkin. Severstalin kokoonpanosta todennäköisesti puuttuva puolustaja Stanislav Kalashnikov, ei nimestään huolimatta ole mikään kova pistemies, joten häneen tämä vihje ei kaadu.

Markkina uskoo vahvasti vähämaaliseen otteluun, mutta itse nään Lokomotivin iskevän kolmesta neljään ja Severstal pystyy hyvänä päivänä samaan. Viiteen maaliin jäädessä panos palautuu.

Pelivalintamme:

Maaleja yhteensä - AH yli 5 @2.25

Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan