ATP Geneve: Karsinta: Lorenzo Sonego - Daniel Masur

Julkaistu: 18.05.2019 07:23


ATP Geneve: Karsinta: Lorenzo Sonego - Daniel Masur
ATP Geneve: Karsinta | Lorenzo Sonego - Daniel Masur | 12:30
Unibet Unibet
ATP Geneven karsinnoissa hyvää kauta pelaava italialainen Lorenzo Sonego kohtaa saksalaisen Daniel Masurin, jonka otteet tällä kaudella ovat olleet vaihtelevia.

Sonego viihtyy massakentillä huomattavasti kovia alustoja paremmin ja tälle kaudella italialaiselle on kertynyt massalla 25 ottelua, joista voittoprosentiksi muodostunut 64%. Sonego oli mukana ATP Rooman turnauksessa, mutta venäläinen maailmanlistan 13. rankattu Karen Khachanov pudotti italialaisen ensimmäisellä kierroksella kolmessa erässä 1-2 (3-6,7-6,3-6). Sonego kuitenkin huhtikuussa ennen ATP Rooman turnausta raivasi tiensä puolivälieriin kovatasoisissa Monte Carlon sekä Marrakechin ATP- turnauksissa napaten kummassakin turnauksessa kovia päänahkoja. Marrakechissä merkittävin yksittäinen voitto tuli Laslo Djerestä kahdessa erässä 2-0 (6-3,6-3) ja Monte Carlon suurin yksittäinen voitto tuli Roomassa hävittyä Karen Khachanovia vastaan, kun huhtikuussa Sonego oli venäläistä parempi suoraan kahdessa erässä 2-0 (7-6,6-4).

Masur sen sijaan on profiililtaan enemmän kovalla alustalla viihtyvä pelaaja ja tällä kaudella miehellä ei ole luistanut käytännössä lainkaan: Masur on pelannut 21 ottelua, voittoprosentilla 33% ja ainoa maininnan arvoinen voitto saksalaiselle tuli käynnissä olevasta Haastajat turnauksesta Heilbronnissa, jossa Masur onnistui voittomaan viime kaudella Haastajat tasolla hienosti pelanneen Yannick Hanfmannin erin 2-1 (6-3,4-6,6-2). Tosin Hanfmannille oli kerennyt kertyä ennen Masurin kohtaamista vain kaksi massakentän ottelua, joten täydessä iskussa Hanfmann ei ole ollut ja tänään vastustaja on huomattavasti vielä parhaillaan olevaa Hanfmanniakin laadukkaampi.

Otteluun on päivänselvä suosikki ja kohteita ottelupariin on niukasti. 2-0 tulos Sonegolle on vedätetty 1.61 luokkaan, jonka vuoksi pelivalinnassa päädyin kohteeseen Sonego -4,5 peliä @ 1.97

Pelivalintamme:

Sonego -4,5 peliä @1.97

NordicBet - Lue arvostelu

1.97

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.97

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan