ATP Rooma: Lorenzo Sonego - Karen Khachanov

Julkaistu: 13.05.2019 11:00


ATP Rooma: Lorenzo Sonego - Karen Khachanov
ATP Rooma | Lorenzo Sonego - Karen Khachanov |
Unibet Unibet
ATP Roomassa vastakkain iskevät kotiyleisön edessä pelaava Lorenzo Sonego sekä venäläinen Karen Khachanov.

Sonegon kausi tähän mennessä on edennyt oikein mainiosti ja 24 ottelusta voittoprosentiksi on muodostunut 67%. Parhaat turnaukset tällä kaudella nuorelle italialaiselle on ollut ATP Monte Carlo sekä Marrakech , jossa Sonego eteni aina puolivälieriin saakka: Monte Carlossa, Dusan Lajovic oli parempi erin 0-2 (4-6,5-7) kuten myös Jo-Wilfried Tsonga Marrakechissä erin 0-2 (3-6,2-6). Monte Carlossa kyseiset herrat iskivät vastakkain 1/16 finaalissa ja Sonego oli huhtikuussa parempi erin 2-0 (7-6,6-4). Kokonaisuutena Sonegon kausi massalla on käynnistynyt hyvin ja nyt turnaus kotiyleisön edessä nostattaa odotusarvoa entisestään.

Khachanovin kausi massalla on ollut fiasko, vaikka venäläinen kovalla kentällä paremmin viihtyykin niin kyllä maailmanlistan sijalta 13. löytyvän pelaajan pitäisin pystyä huomattavasti tasaisempii suorituksiin. Tällä kaudella venäläinen on pelannut viisi ottelua, neljässä eri turnauksessa, voittaen ainoastaan Jaume Munarin erin 2-1 (6-4,6-7,6-3) Madrid Openissa. Huomiotavaa kuitenkin neljässä tappiossa on se, että kaikki vastustajat ovat olleet laadukkaita massakentän pelaajia; Sonego, Guido Pella, Philipp Kohlschreiber sekä Fernando Verdasco ja Madrid Openissa kukistettu Jaume Munar on erittäin lahjakas massakentän pelaaja.

Ottelusta on odotettavissa tasainen, mutta Sonego pelaa nyt tutulla massakentällä, kotiyleisön edessä, paremmalla pelivireellä, joten on hyvin vaikea nähdä tähän otteluun muuta suosikkia, kuin Lorenzo Sonego, vaikka bookerit on asiasta erimieltä ja ovat nostaneet Khachanovin ennakkosuosikiksi.

Pelivalintamme:

Yli 2.5 erää @2.30

Coolbet - Lue arvostelu

2.30

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.14

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.13

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.04

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan