Ligue 1: Lorient - PSG

Ligue 1 | Lorient - PSG | 22:00 | 22.12.2021
Kohde sulkeutuu: 22.12.2021 22:00
PSG:ltä Neymar ja Mbappe ovat sivussa. Se varmasti näkyy joukkueen hyökkäyspelissä.Nyt on kentällä joukkueet sarjataulukon kummastakin päästä. PSG on Ligue 1:n kärjessä totutusti. Eroa kakkosena olevaan Marseilleen on jo 13 pistettä. Lorient taas on sarjassa toiseksi viimeisenä ja sillä on menossa yksi Ranskan cupin matsi mukaan lukien huima kahdeksan tappion putki. Voitottomia pelejä sillä on putkessa jo 12.

PSG viime ottelu oli Ranskan cupissa pikkuista Feignies-Aulnoye -joukkuetta vastaan. Lopputulos oli PSG:lle 3-0. Joukkueen viimeinen LIgue 1:n ottelu oli 2-0 -kotivoitto Monacosta. Kylian Mbappe teki ottelun molemmat maalit jo ensimmäisellä puoliskolla. PSG ei ollut mitenkään niskan päällä matsissa. Ero joukkueiden välillä oli juuri siinä, että PSG:llä olivat Mbappe ja Messi, ja Monacolla ei. Mbappen avausmaali ottelussa oli rankkari ja toisen kassin hän rakenteli yhdessä Messin kanssa.

Lorientkin pelasi viikolla Ranskan cupissa, jossa se hävisi Rennesille 0-1. Edellisessä liigaottelussaan Lorient hävisi vieraissa Metzille 1-4. Metz ei ole häävi joukkue. Sarjataulukossa se on yhden sijan toiseksi viimeisenä olevaa Lorientia edellä. Lorientin murskatappio meni kyllä tyystin vastoin ottelun tapahtumia. Lorient piti pelissä palloa 67 prosenttia peliajasta ja se voitti laukaukset 17-6. Metzillä onnistui ottelussa kaikki. Se laukoi vain kaksi kutia, jotka eivät menneet maaliin.

Mbappekin on nyt sivussa


Monaco-ottelussa PSG:n Verratti sekä Mbappe saivat viidennet keltaiset korttinsa ja se tietää yhden matsin pelikieltoa. Neymar on edelleen nilkkavaivaisena sivussa. Draxler on ollut pois pelistä jo marraskuusta lihasvammansa vuoksi, ja hän jatkaa sairastuvalla.
PSG:n joukkueesta vielä Mendesin ja Bernatin pelaaminen on epävarmaa. Diallo tullee laitapakiksi vasemmalle. Sergio Ramos on pelikunnossa, se pitää melkein erikseen mainita.

Lorientin puolelta Lemoine sekä Morel ovat varmasti sivussa. Diarran pelaaminen on epävarmaa.


Kertoimet otteluun ovat noin 7.50 – 5.25 – 1.40. PSG:n suht korkea kerroin johtunee joukkueen poissaoloista. Joukkueen hyökkäys on kyllä kovin vajavainen, jos Mbappe ja Neymar ovat sivussa. Ottelusta voisi olla tulossa vähämaalisempi, tuskin Lorient PSG:n puolustusta vastaan saa paljonkaan aikaiseksi. Alle 3.5 maalia saa kertoimeksi noin 1.60 ja otetaan siitä usein osuva joulunalusveto.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 3.5 maalia @1.6

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.6

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.58

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.57

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.57

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.57

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders