MLB: Los Angeles Angels - Houston Astros

Julkaistu: 20.07.2018 12:26


MLB: Los Angeles Angels - Houston Astros
MLB | Los Angeles Angels - Houston Astros | 05:07
Royal Panda Royal Panda
Angelsin ja Astrosin kohtaamisesta on luvassa tasainen kamppailu, sillä vastakkain ovat kaksi kovassa iskussa olevaa syöttäjää. Viimeisissä kuudessa joukkueiden välisessä kohtaamisessa Angel Stadiumilla on neljä kertaa jääty alle 7.5 juoksuun.

Angelsin syöttäjänä aloittaa Tyler Skaggs, joka ei ole viimeisissä kuudessa startissaan antanut kertaakaan yhtä ansaittua juoksua enempää. Kolmessa edellisessä startissa kotikentällä hän syötti yhteensä 18 vuoroparia ja antoi 15 osumaa ja kaksi ansaittua juoksua. Skaggs kohtasi Astrosin viimeksi huhtikuussa. Tuolloin hän syötti vieraissa seitsemän vuoroparin shut outin, antaen neljä hittiä.

Astros lähtee otteluun syöttäjänään Dallas Keuchel, joka on löytänyt varmuutta syöttöönsä. Viimeisissä kolmessa startissa Keuchel syötti yhteensä 20 vuoroparia ja antoi 17 osumaa, sekä kolme ansaittua juoksua. Tien päälläkin homma on lähtenyt toimimaan mukavasti. Kahdessa edellisessä vierasottelussa Keuchel syötti 13 vuoroparia ja antoi 11 hittiä ja kaksi ansaittua juoksua. Angelsia vastaan Keuchel on urallaan 10W-2L, ERA 3.67.

Kaksi huippuiskussa olevaa syöttäjää pitävät juoksumäärät aisoissa. Keuchelilta ja Skaggsilta voidaan odottaa noin 6-7 vuoroparin pituista stinttiä. Astrosin bullpen on syöttänyt keskimäärin 2.75 ERAlla ja Angelsinkin bullpen kohtuullisella 3.81 ERAlla. Alle 7.5 juoksulle on vielä tarjolla hieman yli kahden kertoimia.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Alle 7.5 juoksua @2.02

LeoVegas - Lue arvostelu

2.02

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.02

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.99

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan