NBA Summer League: Los Angeles Clippers - Indiana Pacers

Julkaistu: 12.07.2019 12:11


NBA Summer League: Los Angeles Clippers - Indiana Pacers
NBA Summer League | Los Angeles Clippers - Indiana Pacers | 03:30
NBA:n kesäliigaa pelataan vielä hetken ajan, kun jatkopelit starttaavat perjantaina. Tasoerot ovat tulleet selkeästi esille neljän pelatun ottelun jälkeen ja vedonlyönnissä varsinkin parhaimmat joukkueet ovat olleet hyviä pelikohteita. Viimeks lunastimme pelaamalla huonoa Indiana Pacersia vastaan, joka kohtaa nyt seuraavassa ottelussa LA Clippersin. Indiana hävisi odotetusti Torontolle lähes 20 pisteellä ja heillä on suuri haaste myös Clippersiä vastaan.

Clippers on voittanut kolme ottelua neljästä ja voitti eilen niukasti Sacramenton 83-80. Molemmat joukkueet pelaavat nyt back to back ottelun ja kolmannen pelinsä neljään päivään. Indianalla kuitenkin on vieläkin kovempi rasitus alla, kun he pelaavat nyt neljännen ottelun viiteen päivään. Kesäliigassa kaikilla joukkueilla pelitahti on kova, mutta tähän otteluun tultaessa Clippers on päässyt helpommalla.

Clippers on ollut tasaisen hyvä monella osa-alueella. Viime ottelussa Sacramentoa vastaan jokainen avausviisikosta tehtaili yli 10 pistettä ja joukkue napsi hyvän määrän levypalloja. Terance Mann on ollut Clippersillä mies paikallaan, kun hän on napsinut jopa 13 levypalloa ottelua kohden ja jakanut myös lähes 6 koriin johtanutta syöttöä per peli. Levypallot tulevat olemaan ratkaisevassa roolissa tässäkin ottelussa ja uskomme, että Clippersin joukkuepeli tulee olemaan myrkkyä Indianalle.

Vedonlyöntimarkkina pitää Clippersiä yllättävänkin kevyenä suosikkina ja pelaamme mielellään Clippersiä kevyellä tasoituksella.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Los Angeles Clippers -3,5 @1.91

Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.89

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan