NBA: Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks

Julkaistu: 10.11.2018 12:52


NBA: Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks
NBA | Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks | 22:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

NBA:ssa pelataan primetime otteluita ja suomalaiset pääsevät nauttimaan huippukoriksesta ihmisten aikaan. Los Angeles Clippers kohtaa Milwaukee Bucksin, joka myllytti Golden State Warriorsin kumoon viime ottelussa ja tästä ottelusta tulee varmasti hyvin mielenkiintoinen.

Clippers on aloittanut kauden hyvin ja vaikka heihin ei kohdistunut kummoisia odotuksia kovassa läntisessä konferenssissa, ovat he noussut kuitenkin varteenotettavaksi joukkueeksi playoffeja ajatellen. Muiden joukkueiden, kuten Minnesotan ja Houstonin rämpiessä on Clippers ottanut hyviä voittoja ja on tällä hetkellä kahdeksantena. Clippers itse voitti muun muassa Houstonin jo kahteen kertaan ja näitä voittoja voidaan pitää hyvänä plussana, sillä ennen kautta varmasti Houstonia pidettiin näistä joukkueista hyvinkin paljon todennäköisempänä voittajana.

Milwaukee Bucks ei onnistunu Portlandissa ja hävisi Trail Blazersille, mutta kurssi kääntyi heti jyrkkään nousuun Golden Statea vastaan. Milwaukee suoraan sanoen ryöpytti mestarijoukkuetta ja voitti ottelun 111-134. Giannis Antetokounmpo ja Eric Bledsoe olivat liekeissä ja heidän ollessa kentällä Milwaukee oli todella vahva. Bledsoen plus-miinus tilasto pelissä näytti jopa +30 ja Khris Middletonin +33. Giannis pääsi hyvin vapaaheittoviivalle ajamalla kovaa korille ja aiheuttaen virheitä. Hän osui 10/11 vapareistaan.

Milwaukeen jatkaessa samanlaista pelaamista ei Clippersillä pitäisi olla mahdollisuuksia paljoakaan. Kaikki on kuitenkin mahdollista ja Clippers ei ole helppo vastustaja heidän kotikentällään. Clippers on voittanut neljä edellistä kotimatsiaan kovia joukkueita vastaan. Näämme silti Milwaukeen viretilan ja itseluottamuksen kovana viime ottelun jälkeen ja uskomme, että Milwaukeen dynaamisempi hyökkäyspeli johtaa tänäänkin hyvään tulokseen. Milwaukee kerää merkittävästi enemmän koriin johtaneita syöttöjä kuin Clippers ja on vieläkin sarjan johtava levypallojoukkue.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Milwaukee Bucks -3 @1.92

Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan