NBA Preseason: Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves

Julkaistu: 03.10.2018 19:48


NBA Preseason: Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves
NBA Preseason | Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves | 05:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Minnesota jatkaa harjoituskauden reissuaan länsirannikolla. He pelasivat ensimmäisen harkkapelinsä Golden Statea vastaan voittaen puolustavan mestarin 110-114. Minnesota peluutti avauskokoonpanoansa säästeliäästi noin 20 minuutin verran ja luvassa on todennäköisesti saman verran tässäkin ottelussa. Minnesota oli vahva ottelun alussa ja viimeisellä neljänneksellä. Vaihtopenkkimiesten pelatessa vastakkain, oli Minnesota ohjat käsissä.

Clippers pelasi ensimmäisen ottelunsa Hawajilla pari päivä sitten ja on matkustanut sieltä takaisin Los Angelesiin. Ykkösmiehet pelasivat Sydneystä matkannutta joukkuetta vastaan monet jopa 30 minuuttia. Kaikki avauskentällisen pelaajat pelasivat yli 23 minuuttia. Jos Doc Rivers peluuttaa selvästi ykkösmiehiään enemmän myös tulevassa ottelussa, pitää myös Tom Thibodeau ykkösmiehiään hetken verran ainakin pidempään kentällä. Clippers murjoi lopulta Sydney Kingsin 19 pisteen erolla, mutta olisi pystynyt paljon parempaankin. Kolmen pisteen kaarelta joukkue ei osunut, vaikka yrityksiä oli runsaasti. Vain 27% upposi kaaren takaa.

Clippers yrittää tällä kaudella nostaa tempoaan ja pyrkiä juoksemaan enemmän kenttää. Nopeampia lähtöjä omasta päästä on luvassa ja pelkät takamiehet ei tuo palloa ylös. Doc Rivers, joukkueen päävalmentaja onkin kertonut, että ainut pelaaja kentällä joka ei dribblaa pallon kanssa puolustuslevypallojen jälkeen on centeri. Kaikilla muilla on lupa lähteä tuomaan palloa nopeasti ylös. Tämä voi onnistuessaan olla hyvä hyökkäystapa, jos joukkue pystyy pitämään rakenteensa kasassa. Höntyilyn riski kuitenkin on ja se voi aiheuttaa heikkoa päätöksentekoa ja huonompia ratkaisuja.

Minnesota Timberwolves tulee heittämään enemmän kolmosia tällä kaudella. Thibodeau on tunnettu hyvästä puolustuslähtöisestä pelaamisestaan. Puolustuksessa Minnesotalla ei olekaan isoja ongelmia, vaan ongelmat tai pikemminkin kehityskohteet on hyökkäyspuolella. Minnesota oli viime kauden vähiten kolmosia heittänyt joukkue. Jos joukkue pystyy luomaan enemmän laadukkaita kaukoheittoja, ovat he todella vaarallisia.

Minnesota odottelee vielä Jimmy Butlerin tilannetta ja nähtäväksi jää mihin hänet oikein tuupataan. Thibodeau ei ehkä ole handlannut tilannetta parhain mahdollisin tavoin, mutta on hyvin mielenkiintoista nähdä kenet Minnesota saa Butlerin tilalle treidissä. Butler on siis yksi sarjan parhaita pelaajia, mutta ilmaisi hyvin selkeästi mielipiteensä seurajohdolle syksyllä ja haluaa pois joukkueesta.

Tähän harjoitusotteluun Clippers on kotiedun myötä asetettu ennakkosuosikiksi. Pelivoimaltaan Minnesota on parempi joukkue kuin Clippers ja tulee todennäköisesti sijoittumaan muutaman sijan ainakin korkeammalla tällä kaudella. Harjoitusotteluun kertoimet ovat suotuisat yritykselle lyödä jälleen altavastaajaa. Minnesotan vaihtopenkki pelasi hyvin GSW:tä vastaan ja Anthony Tolliver varmasti napsii taas useita kolmen pisteen heittoja ja pitää Minnesotan hyvin pelissä kiinni viimeisillä neljänneksillä.

Tipbet - 15€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi!


Vedonlyöntisivusto tipbet.com tarjoaa kaikille suomalaisille pelaajille 15€ pelirahaa pelkällä tilinavauksella! Saat ilmaisen pelirahan ilman talletusta, vain tekemällä itsellesi pelitilin. Voit lukea tarjouksen ehdot kokonaisuudessaan täältä: Tipbet 15€ pelirahaa ilmaiseksi >>

Seuraa näitä ohjeita:

Pelivalintamme:

Minnesota Timberwolves @2.25

Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.25

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.10

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.10

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Tipbet - Lue arvostelu

2.10

Tarjolla 15€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksellaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Roy Richie - Lue arvostelu

2.10

Käytä bonuskoodi RRS100 ja saat 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

2.07

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan