NBA Preseason: Los Angeles Clippers - Sydney Kings

Julkaistu: 30.09.2018 17:47


NBA Preseason: Los Angeles Clippers - Sydney Kings
NBA Preseason | Los Angeles Clippers - Sydney Kings | 04:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

NBA:n harjoitusottelut jatkuvat jälleen ja tällä kertaa suunnataan Hawajille, missä LA Clippers on harjoitellut viimeisen viikon. Clipper saa vieraakseen jälleen yhden aussijoukkueen Sydney Kingsin. Melbournen ja Perthin joukkueet ovat jo pelanneet harjoitusotteluita NBA-joukkueita vastaan.

Clippers koki muutoksia kesän aikana ja suurimpana muutoksena oli DeAndre Jordanin lähtö. Joukkue nojasi vuosien ajan kolmen supertähden Chris Paulin, Blake Griffinin ja DeAndre Jordanin osaamiseen, mutta toivottua tulosta ei koskaan tullu ja yleinen vitsi olikin, että Clippers joka kerta "tukehtuu" playoffeissa. Nyt nämä kaikki kolme on joukkueesta pois ja uusilla kuvioilla Clippers lähtee rakentamaan tulevaisuuttaan. Kirkkaimpina tähtinä joukkueessa tällä kaudella on Lou Williams, Danilo Gallinari, Patrick Beverley sekä Tobias Harris. Clippers on pelivoimaltaan tällä kaudella siinä kintaalla, pääsevätkö he kenties playoffeihin sijalta 8. Tiukkaa playoff-paikan saaminen tälle joukkueelle kuitenkin tulee olemaan.

Sydney Kings on ollut yksi Australian liigan epäonnistujista viime vuosina. Joukkue palasi Australian pääsarjaan 2010, mutta on sen jälkeen päässyt sarjan playoffeihin vain kerran kahdeksassa vuodessa. Joukkueeseen on viime vuosina hommattu Australian liigan mittakaavassa kovia pelaajia, mutta silti joukkue ei ole onnistunut. Tällä kaudella joukkue signasi kovan nimen, NBA:stakin tuttu australialainen Andrew Bogut. Hän tekee varmasti suuren vaikutuksen joukkueeseen ja voi olla, että Sydney nähdään ainakin lähempänä playoff-paikkaa kuin edellisinä kausina.

Kings pelasi viime kaudella Utah Jazzia vastaan jenkeissä harjoitusottelun, joka päättyi Utahin reiluun voittoon 108-83. Tuolloin Utahin ykköspelaajat pelasivat n. 20 minuutin verran ja koko rosteri pääsi pelaamaan reilusti. Näin on varmasti myös tänään Clippersin osalta. Heillä on kuitenkin erittäin kovia pelaajia penkilläkin, muunmuassa Lou Williams, joka voitti viime kaudella liigan parhaan kuudennen pelaajan palkinnon. Pelivoimaero Sydneyn ja minkä tahansa NBA-joukkueen välillä on valtava. Sydney on jo pelannut kaksi harjoitusottelua australialaisia joukkueita vastaan ja hävinnyt kaksi pelaamaansa matsia.

Vedonlyöntimarkkina antaa tasoituspisteiksi tähän otteluun 22,5 joka on mielestämme liian vähän. Tasoero on meidän mielestämme vielä suurempi ja kertoimenlaskijat ovatkin antaneet samansuuruisia tasoituksia kokolailla kaikille aussijoukkueille NBA-joukkueita vastaan. Todellista tasoeroa on myös kertoimenlaskijoiden vaikea määrittää, mutta meidän mielestämme se on jopa 30 pisteen verran. Tällöin pelikohteeksi muodostuu selkeästi Clippers tasoituksella ja odotamme yli 30 pisteen voittoa.

Pelivalintamme:

Los Angeles Clippers -22,5 @1.90

LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.83

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.83

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan