MLB: Los Angeles Dodgers - Atlanta Braves

Julkaistu: 04.10.2018 18:15


MLB: Los Angeles Dodgers - Atlanta Braves
MLB | Los Angeles Dodgers - Atlanta Braves | 03:37
Yön toisessa ottelussa kohtaavat Dodgers ja Braves. Dodgersin kertoimet ovat osalla bookereista nousussa, mutta syytä tälle en ole vielä keksinyt, joten me iskemme vastapalloon. Dodgers päätti runkosarjan neljän ottelun voittoputkeen ja kotikentällä, joukkue innostui viimeisissä peleissä lyömään juoksuja oikein urakalla. Dodgersin pelaamista tasoituksella olen vältellyt, sillä selkeänä suosikkina joukkue on usein voittanut vain juoksulla, tai sitten hävinnyt. Viimeisissä seitsemässä kotiottelussa Dodgers on kuitenkin mennyt 6W-1L ja näissä otteluissa se iski lähes 6.5 juoksua ottelua kohden.

Bravesin runkosarja päättyi kuuden ottelun vieraskiertueeseen, missä se kohtasi ennakkoon heikommat, Philliesin ja Metsin. Saldona näistä oli kuitenkin vain kaksi voittoa ja neljässä tappio-ottelussa se löi yhteensä kaksi juoksua.

Dodgers lähtee otteluun syöttäjänään Hyun-Jin Ryu, joka kahdessa viimeisessä kotiottelussaan syötti yhteensä 13 shutout-vuoroparia, antaen kahdeksan hittiä. Kauden yhdeksässä startissa Dodger Stadiumilla Ryu meni 5W-2L, ERA 1.15 ja WHIP 0.90.

Bravesin syöttäjänä aloittaa vähemmän yllättävästi Mike Foltynewicz, jokz oli yhtä starttia lukuun ottamatta myös hyvässä iskussa runkosarjan lopussa. Cardinals teki miehestä hakkelusta, mutta voitot irtosivat kahdesti Philliesistä, sekä Giantsista. Myös Red Soxia vastaan Folty syötti mainiosti, mutta tämä ei riittänyt voittoon bullpenin sössiessä ottelun. Foltynewiczin kauden ainoa startti Dodgersia vastaan kesti viisi vuoroparia, joiden aikana hän antoi kuusi hittiä, sekä neljä juoksua. Dodgers voitti ottelun juoksuin 4-1.

Mielestäni Dodgers on ottelussa selkeä ennakkosuosikki, eikä syytä kotijoukkueen kertoimen nousulle ole. Jos eroa ei saada aloittavien syöttäjien kesken aikaiseksi, niin sitten viimeistään relieverien mittelössä.

Pelivalintamme:

Los Angeles Dodgers -1.5 @2.20

Unibet - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.20

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.20

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.20

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.20

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.16

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.15

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.12

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan