MLB: Los Angeles Dodgers - St Louis Cardinals

MLB: Los Angeles Dodgers - St Louis Cardinals
MLB | Los Angeles Dodgers - St Louis Cardinals | 03:10 | 7.10.2021
Kohde sulkeutuu: 07.10.2021 03:10
Dodgers on selvä suosikki Cardinalsia vastaan. Se on edellä niin sisäpelissä kuin tämän matsin pitchereidenkin osalta.MLB:n National Leaguen wild card -matsissa isäntäjoukkueena on Los Angeles Dodgers ja vieraana St Louis Cardinals. Runkosarjassa Dodgers voitti 106 ottelua, kun Cardinals vain 90. Dodgersin kohtaloksi tuli jäädä villi kortti -otteluun, kun saman lohkon San Francisco Giants oli vielä parempi.

Dodgersin aloittava pitcher on Max Scherzer, ja Cardinalsilla vastassa on Adam Wainwright. Wainwright on jo 40-vuotias, ja muutama vuosi sitten hän oli jo siinä kunnossa, että ura alkoi olla ohitse. Wainwright ei kuitenkaan luovuttanut, vaan teki kovasti hommia, ja nyt hän on taas mukana huipulla.
Wainwright on hyvin ansainnut paikkansa. Hänen ERA on koko kaudelta mainio 3.05. Nyt vastassa on kuitenkin erinomainen hyökkäyspeli. Dodgers on koko MLB:n tilastoissa neljänneksi paras tekemään juoksuja. Cardinalsin sisäpeli ei ole lähellekään saman veroinen. Dodgers teki runkosarjassa 799 juoksua, ja Cardinals vain 678.

St Louisin mahdollisuudet ottelussa ovat siinä, että Wainwright saa pelattua sitä aivan parasta peliään, ja vielä vaihtomiesten olisi oltava iskussa, kun Wainwright sitten jossain kohdassa joutuu sivuun. Jos matsi menee pelkäksi lyöntikisaksi, niin Dodgers voittaa.

Scherzer on yksi parhaista


Dodgersin pitcher Scherzer on myös ollut erinomainen koko kauden. Kolminkertainen Cy Young -palkinnon voittaja Scherzer on heittänyt ERA:ksi 2.46. Kokemustakin 37-vuotiaalla Scherzerillä on tiukoista otteluista. Vuonna 2019 hän oli mukana voittamassa Washington Nationalsille yllätysmestaruutta.

Los Angeles Dodgers saattaa hyvinkin olla koko wild card -kierroksen paras joukkue. Ottelupari Cardinalsin kanssa on hyvinkin epätasainen. Scherzer on vielä aikaisemmin kaudella dominoinut otteluita St Louisia vastaan. Hän aloitti runkosarjassa kaksi Cardinals -ottelua, ja yhteensä 14 vuoroparissa Scherzer antoi vain yhden juoksun.
St Louisin sisäpeli ei ole erityisen hyvä. Vaikka joukkueen pitcher Wainwright pelaisikin kauden parhaansa, mutta silti Dodgersin ulkopelin aikana peli kääntyisi vähintäänkin tasoihin.


Vetomarkkinoilla Dodgersin voittokerroin on 1.45, ja kaipa se on kohdillaan. Jos Wainwright ei pelaa aivan parastaan, niin ottelu saattaa repsahtaa jo ennen päätösvuoropareja. Los Angeles Dodgers -1.5 saa kertoimeksi lähes kakkosen lukemia, ja sitä voisi pienellä kokeilla. Kertoimet ovat liikkuneet muutaman sadasosan sinne ja tänne, joten ei vetomarkkinoiltakaan löydy mitään vihjettä siitä, että ottelupari olisi tasaisempi.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Los Angeles Dodgers -1.5 @2.00

Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.99

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan