NHL: Los Angeles Kings - New York Rangers | Joko nyt, Kings?

Julkaistu: 28.10.2018 14:21


NHL: Los Angeles Kings - New York Rangers | Joko nyt, Kings?
NHL | Los Angeles Kings - New York Rangers |
Los Angeles rämpii yhdessä seurahistoriansa syvimmistä soista. Kuusi perättäistä tappiota ilman hetkenkään johtoasemaa näissä otteluissa on sellainen saavutus, johon ei muutaman vuoden takaisen suurseuran leirissä ole totuttu. Valmentaja John Stevensillä on käsissään ikääntyvä nippu, jonka parasta ennen päivä on monilta osin jo mennyt nykypäivän vauhtilätkässä. Yksi asia on kuitenkin varma, näin huono Kings ei kuitenkaan ole. Markkinoiden usko joukkueeseen tuntuu olevan jo mennyt, joten tarjolla on varsin mukavia kertoimia.

Kings pääsee yrittämään kelkan kääntämistä seitsemällä peräkkäisellä kotipelillä. Tästä putkesta olisi saatava vähintään 4-5 voittoa, jotta kausi ei olisi ohi jo loppuvuodesta. Sarjan helpoin vastus on tarjolla heti kärkeen, kun rakennusvaiheessa oleva New York Rangers saapuu Staples Centeriin. Kings saa myös apuja tolppien väliin, kun Jonathan Quick palannee kehiin.

Rangersin tähtäin on tulevaisuudessa, eikä joukkueelta tällä kaudella mitään odotetakaan. Silti oli hämmentävää kuultavaa, kun päävalmentaja David Quinn naulasi joukkueensa julkisesti torstaina Chicagolle kärsityn 4-1 tappion jälkeen. Toki aihettakin oli, sillä Rangers oli täysin vastaantulija. Joukkue myös menetti Adam McQuaidin sairastuvalle.

Kings puolestaan saa hieman apua sairastuvalta, kun voimahyökkääjä Dustin Brown tekee paluun kokoonpanoon. Jämäkän laiturin palveluksille onkin käyttöä, sillä Kings ei ole tehnyt kahta maalia enempää ottelussa yli kahteen viikkoon. Rangersia vastaan siihen on pitkästä aikaa hyvät saumat. Jos Kings pääsee lähellekään edes kauden parastaan, Rangers on helisemässä.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

Kings -1.5 @2.80

Coolbet - Lue arvostelu

2.80

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.79

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.77

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.75

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.75

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.75

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan