NBA Preseason: Los Angeles Lakers - Denver Nuggets | Lebron James tekee debyyttinsä!

Julkaistu: 30.09.2018 20:39


NBA Preseason: Los Angeles Lakers - Denver Nuggets | Lebron James tekee debyyttinsä!
NBA Preseason | Los Angeles Lakers - Denver Nuggets | 04:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Lakers isännöi Denveriä joukkueiden ensimmäisessä harjoitusottelussa. Molemmat ovat pitäneet training camppia viimeisen viikon ja varsinkin Denverin suunnalta on kuulunut todella positiivisia tunnelmia valmennuksesta ja pelaajilta. Lakers oli yksi eniten otsikoissa olleista joukkueista off-seasonilla, kun joukkue kaappasi Lebron Jamesin itselleen. Lakers on tällä hekellä liigan puhutuin joukkue ja moni pitää heidän mahdollisuuksia todella paljon parempina Lebronin tulon myötä. Tämä on varmasti totta, mutta suurten nimipelaajien mukana tulee myös suuri ylireagoimisen vaara. Tässä tulevassa ottelussa on kyse juurikin siitä.

Vuoden 2017 draftissa toisena valittu point guard Lonzo Ball on palannut harjoituksiin loukkaantumisen jälkeen ja on pystynyt ottamaan täysillä. Hän on kuitenkin saanut vasta yhdet harjoitukset alleen ja päävalmentaja Luke Walton on kertonut että Lonzo tuskin pelaa tässä ottelussa. Sen sijaan Lebron James tulee pelaamaan tässä ottelussa, vaikka mediassa oli aiemmin puhetta Lebronin kommenteista, että hän ei tarvitse preseason-pelejä. Lebron ei ole aiemminkaan pelannut hirveästi harjoitusotteluita, mutta tekee debyyttinsä tänään. Lebron tuskin pelaa hirveän kauaa, luultavasti ei edes 20 minuuttia. Lebron tuskin on kovinkaan suuri pelote Denverille, sillä ottelu on vain ns. läpsyttelyä hänelle ja virhealttius ja ns. pakollisten ratkaisujen tekeminen Lebronille ei ole tässä ottelussa prioriteetti.

Denver Nuggets on viimeiset viisi päivää harjoitelleet yhdessä ja heidän vaativana pidetty valmentaja Michael Malone on jopa kehunut joukkuetta ja ollut jokseenkin tyytyväinen joukkueen tekemiseen harjoituksissa. Joukkue pääsi kesällä eroon muunmuassa Kenneth Fariedistä, joka on yksilönä hyvä pelaaja, mutta Denverin joukkueeseen hän ei enää ollut paras mahdollinen palanen. Joukkue signasi mielenkiintoisen pelaajan Isaiah Thomasin, joka oli vielä toissakaudella All Star-tason pelaaja. Hänen viime kautensa meni kuitenkin loukkaantumisten kanssa ja ei löytänyt rooliansa Clevelandissä. Jos vain palaset loksahtavat kohdalleen, on tässä yksi liigan suurimmista ryöstöistä, sillä hänen sopimuksensa on vain 2 miljoonaa dollaria.

Tässä ottelussa kertoimet ovat pompahtaneet todella ylös Denverille, kun Lebronin pelaamisesta tuli uutinen ulos. Kertoimet aukesivat matalempana, mutta Denverin voittokerroin on noussut jo 2,7. Olemme ottaneet jo kaksi 3 kertoimista voittoa kiinni harjoitusotteluista ja tässä ottelussa pyrimme samaan Denverin kanssa. Lebron ei tule pelaamaan kauaa ja nuoret pelaajat saavat runsaasti peliaikaa. Harjoitusotteluissa voi tapahtua mitä tahansa ja Denver on normaaliolosuhteissa runkosarjaottelussakin pelivoimaltaan meidän mielestämme hyvinkin samantasoinen joukkue kuin Lakers. Kotietu pelkästään ei tee heistä nyt näin suurta suosikkia.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Denver Nuggets @2.70

888sport - Lue arvostelu

2.70

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.70

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.60

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.55

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

2.50

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan