NBA Preseason: Los Angeles Lakers - Denver Nuggets | Lebron debytoi Staples Centerissä!

Julkaistu: 02.10.2018 12:48


NBA Preseason: Los Angeles Lakers - Denver Nuggets | Lebron debytoi Staples Centerissä!
NBA Preseason | Los Angeles Lakers - Denver Nuggets | 05:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Samat joukkueet kohtaavat toistamiseen harjoitusottelussa, kun ottelupari siirtyy San Diegosta Lakersin varsinaiselle kotiareenalle Staples Centeriin. Viime ottelussa Lebron James teki debyyttinsä ja niputti 15 pelaamassaan minuutissa 9 pistettä, 3 levypalloa ja 3 syöttöä. Päävalmentaja Luke Walton on sanonut, että Lebron tulee pelaamaan myös toisessa harjoitusottelussa. Hänen minuuttinsa tuskin lisääntyvät eikä tule meneemään yli 20 minuutin.

Viime ottelu päättyi lopulta 107-124. Denver hallitsi ottelua yksittäisiä vaiheita lukuunottamatta. Lakers ei näyttänyt parhainta osaamistaan, mutta näytti myös todellisen haavoittuvaisuutensa samalla kertaa. Rajon Rondo oli Lakersin ykkös point guardina ja pelasi hyvin, niinkuin hänen tasoiseltaan pelaajalta sopii odottaa. Penkiltä ei kuitenkaan heillä näissä otteluissa ole kunnon takamiestä tekemään peliä ja saamaan koko joukkuetta hyvään hyökkäysflowhun.

Lakers loi vaarallisia tilanteita ja varsinkin centerilleen Javale McGeelle saatiin luotua hyvi paikkoja korin alle. Lakersin kuviot olivat jokseenkin myrkkyä vielä hieman ontuvalle Denverin puolustukselle. Kuitenkin, kun McGee on vaihdossa, ei ole Lakersillä ole kokenutta centeriä. Lakers peluutti Kyle Kuzmaa vitospaikalla ja kasvattaa hänestä pienemmän kokoonpanon centeriä, joka mahdollistaa nopeatempoisen pelityylin. Hän on kuitenkin vielä todella raakile tuolla paikalla.

Viimeksi Denver sai jopa 2,70 kerrointa jonka napsimme kiinni. Nyt puntit on tasoittunut hieman ja Denver saa 2,17 kerrointa. Peli pelataan Staples Centerissä, mihin varmasti löytää ihmisiä runsaasti vaikka kyse onkin harjoitusottelusta. Emme kuitenkana ole vakuuttuneita Lakersin pelistä ja kun saamme vieläkin reilusti yli kahden kerrointa, odotamme Denveriltä toista peräkkäistä hyvää ottelua ja toista voittoa. Peli ei tule olemaan tällä kertaa niin helppo kuin viimeksi.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Denver Nuggets @2.17

Unibet - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.17

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.17

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.17

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.10

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.10

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Roy Richie - Lue arvostelu

2.10

Käytä bonuskoodi RRS100 ja saat 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan