NBA: Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves

Julkaistu: 07.11.2018 20:47


NBA: Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves
NBA | Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves | 05:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Minnesota Timberwolves matkaa jälleen länsirannikolla ja pelaa nyt neljännen vierasottelunsa peräkkäin. Joukkue on hävinnyt kaikki kolme vierasotteluuan tällä kiertueella ja lähtee myös altavastaajana tulevaan koitokseen. Minnesota on vasta 13. sijalla tässä vaiheessa ja ollut yllättävän vaisu koko alkukauden.

Tänään Minnesotalta on vielä poissa Jeff Teague ja Jimmy Butlerin tilanne on vielä epävarma. Butleria ollaan huilautettu aiemminkin ja nyt hänen tilakseen on ilmoitettu "general soreness" ja luultavasti lepuutus. Jos Butler on pois se voi tehdä tarvittavan vaikutuksen Lakersin eduksi. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran Minnesotan voittaessa kotonaan 4 pisteellä. Tuolloin Butler oli pelin kovin pistemies 32 pisteellä.

Lakers on saanut vaikean aloituksen jälkeen juonen päästä kiinni ja alkanut pikkuhiljaa myös voittamaan pelejä. Lakers otti kaksi tiukkaa ja hyvää voittoa Dallasista sekä Portlandista, mutta hävisi viime ottelun vieraissa Torontolle selvin lukemin. Lebron James on kannatellut joukkuetta odotetusti hartioillaan ja tilastoinut jälleen hurjia lukemia. Lebron on tehnyt lähes 27 pistettä per peli ja antanut lähes 8 syöttöä sekä kerännyt lähes 8 levypalloa per peli. Viime ottelussa Lebron pelasi hieman vähemmän, joka saattaa tänään näkyä positiivisesti.

Minnesota ei ole voittanut vielä yhtäkään vierasotteluaan tällä kaudella ja jos Jimmy Butler ei pelaa tänään, eivät he saa ensimmäistä vierasvoittoaan tänäänkään. Butlerin pelaaminen on kuitenkin mielestämme enemmän todennäköistä kuin epätodennäköistä, sillä peli on iso tv-peli amerikassa ja Butler varmasti haluaa olla siinä esillä. Olemme silti Lakersin puolella tässä ottelussa ja uskomme Lebronin johdattavan Lakersin lopussa tarpeeksi isoon voittoon.

Paranneltu 150€ bonus tarjolla Betssonille - Vain VB:ltä!


Betsson paransi bonustaan 100€:sta jopa 150 euroon kaikille uusille pelaajille, jotka liittyvät veikkausbonukset.comin kautta. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3x kertaa, joten kyseessä yksi markkinoiden parhaista bonuksista. Hyödynnä bonus 18.11 mennessä! Lue lisää Betsson arvostelusta tai siirry sivustolle suoraan.
betsson: hyödynnä paranneltu 150€ ensitalletusbonus >>

Pelivalintamme:

Los Angeles Lakers -5,5 @1.92

Nordicbet - Lue arvostelu

1.92

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.92

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.92

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.90

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan