NBA: Los Angeles Lakers - Phoenix Suns | Lebron James primetime ottelussa!

Julkaistu: 02.12.2018 12:25


NBA: Los Angeles Lakers - Phoenix Suns | Lebron James primetime ottelussa!
NBA | Los Angeles Lakers - Phoenix Suns | 22:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

NBA:ssa nähdään yksi prime time ottelu tänään sunnuntaina ja jälleen kerran suomalaiset pääsevät katsomaan ihmisten aikaan Lebron Jamesin ja Lakersin matsia. Vastaan asettuu Phoenix Suns ja asetelmat ovat selkeät tässä ottelussa. Phoenix on sarjan viimeisenä ja Lakers kamppailee pysymisestä playoff-paikoilla.

Lakers on ottanut kaksi hyvää voittoa kotikentällä Indianasta ja Dallasista. Lebron James oli jälleen hirmuisessa vireessä ja tilastoi Indianaa vastaan 38 pistettä. Nuorella Lakers-joukkueella on selvästi kasvukipuja ja peli ailahtelee ajoittain, mutta kun palaset loksahtavat kohdalleen, on peli melko hyvää korista.

Toisella puolella Phoenix on taas neljän ottelun tappioputkessa ja hävisi viimeksi kotonaan Orlandolle 14 pisteellä. Orlando pelasi tuossa ottelussa vielä viidennen peräkkäisen vierasottelunsa, joten Phoenixin suoritusta voidaan pitää melko huonona. Phoenix joutui toki pelaamaan ilman Devin Bookeria, jonka pitäisi olla kunnossa jälleen Lakersia vastaan. Booker kantaa joukkuettansa sen mitä pystyy ja on ollut joukkueen paras pistemies jälleen tällä kaudella 24,5 pisteellä.

Phoenixiin kohdistuvat odotukset ennen kautta olivat korkeammalla, mitä joukkue on pystynyt lunastamaan. Joukkue sai hyviä vahvistuksia, mutta ei ole pystynyt kääntämään heidänkään avulla kurssiaan paremmaksi. Joukkueessa on kuitenkin pohjaa tulevaisuudelle, mutta joukkueen kannattajat joutuvat varmasti odottamaan vielä joitakin vuosia ennenkuin Phoenix nousee toden teolla. Viime kesän ykkösvaraus Denadre Ayton on ollut hyvä heti ensimmäisellä kaudellaan 16,5 pisteellä ja 10,5 levypallolla. Houstonista saapuneet Ariza ja Anderson toisaalta eivät ole tuoneet odotettua tulosta.

Lakers on vahva joukkue kotona ja heidän pelinsä näyttää kulkevan tällä hetkellä, kun Lebron ottaa paljon ratkaisuja itse. Vaikka tasoituslinja on suuri, olemme silti sitä mieltä, että se voisi olla vielä isompi. Phoenix murenee huonolla vieraspelaamisella jälleen.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Los Angeles Lakers -11 @1.91

Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.90

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.90

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan