NFL: Los Angeles Rams - New England Patriots | Pelaajaveto - Rob Gronkowski

Julkaistu: 31.01.2019 09:06


NFL: Los Angeles Rams  - New England Patriots | Pelaajaveto - Rob Gronkowski
NFL | Los Angeles Rams - New England Patriots | 01:30
Super Bowl LIII on nurkan takana ja tarjolla on jo kasapäin houkuttelevia pelaajaerikoisvetoja. Yksi ottelun isoista teemoista on Patriotsin legendaarisen sisemmän laitahyökkääjän Rob Gronkowskin pelivire. Yksi kaikkien aikojen parhaista tight endeistä NFL:ssä on ollut tällä kaudella kuin varjo entisestään, josta tosin isoin syy lankeaa vuosien jatkuville loukkaantumisille.

Konferenssifinaalissa Kansas Cityä vastaan "Gronk" näytti kuitenkin jälleen arvostelijoilleen pitkää nenää olleen Patriotsin keskeinen osa hyökkäyspelissä. Tämä ottelu voi olla jopa Gronkowskin mahtavan uran viimeinen, mutta edelleen mies on puolikuntoisenakin varsin merkittävä uhka vastustajille maalialueen läheisyydessä. Gronkowskin touchdownista onkin tarjolla ennennäkemättömän kovia kertoimia potentiaaliin nähden.

Patriotsin pelinrakentajalla Tom Bradylla ei ole käytössään aivan samanlaista tähtikatrasta kuin usein aiempina kausina. Vahvan hyökkäyksen takakentän lisäksi heittopeleissä suurimman vastuun kantavat Gronkowski ja laitahyökkääjä Julian Edelman. Vastustaja Ramsin heittopuolustuksen suurimmat heikkoudet löytyvät juuri keskeltä kenttää tukimiesten joukosta, joten ruokaa on luvassa molempien herrojen suuntaan. Kansas Cityä vastaan kaksikko keräsi lähes puolet kaikista Patsin heittopeleistä, eikä suhde tästä varmaankaan ainakaan pienene.

Kuten mainittua, Gronkowskin kausi on ollut erittäin vaikea. Lähes koko vuosikymmenen tight endien osastoa liigassa dominoinut Gronk saattaa lopettaa hienon uransa tähän otteluun, mutta joutsenlaulu voi hyvinkin olla odotettua kauniimpi. Gronk ei ole huippuvuosiensa kunnossa ja saattaa saada varjokseen ainakin lähellä maalialuetta Ramsin parhaan kulmapuolustajan Aqib Talibin. Kaikki tämä on kuitenkin jo korkojen kera sisällä kertoimissa. Kyseessä on edelleen poikkeuksellinen pelaaja ja lähes mahdoton pideltävä 1v1 tilanteissa.

"Normaalioloissa" Gronkin touchdown-kertoimet otteluun olisivat kenties noin puolet nykyisistä. Koska tahansa ottelussa tehdystä touchdownista on tarjolla erinomainen kerroin 2.50. Riskihakuisemmille löytyy myös kovempi tarjous ottelun ensimmäisestä touchdownista. Ei olisi isokaan ihme, jos Brady hyökkäisi ottelun alussa agressiivisesti juuri ikonisen tight endinsä suuntaan.

Pelivalintamme:

Ottelun 1. touchdown - Rob Gronkowski @11

Mr Green - Lue arvostelu

11

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

11

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

11

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

11

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

11

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

11

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

10.5

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

10.5

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

10.5

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

10.5

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan