NFL: Los Angeles Rams - Arizona Cardinals

NFL: Los Angeles Rams - Arizona Cardinals
NFL | Los Angeles Rams - Arizona Cardinals | 23:05 | 3.10.2021
Kohde sulkeutuu: 03.10.2021 23:05
Arizonalla on loukkaantumisongelmia hyökkäyksen linjan kanssa, ja Ramsin puolustuksen pass rush on erinomainen. Muutenkin Rams vaikuttaa varmemmalta joukkueelta.NFL:ssä on viisi joukkuetta, jotka ovat kolmen ottelukierroksen jälkeen voittanut joka matsin. Los Angels Rams ja Arizona Cardinals kuuluvat näihin viiteen.
Arizona aloitti kauden voittamalla Tennesseen 38-13. Seuraavassa matsissa meni tiukaksi, ja Minnesota Vikings kaatui pisteellä 34-33. Viime kierroksella se voitti Jacksonville vieraissa 31-19.
Los Angeles Rams voitti avausviikolla Chicagon 34-14, seuraavalla viikolla Indianapolisin 27-24 ja viimeksi hallitsevan mestarin Tampa Bay Buccaneersit 34-24.
Rams ja Cardials ovat vielä saman lohkon joukkueita, joten National Football Conferencen länsilohkon pudotuspelipaikasta tullee tiukka kisa.
Vetomarkkinoilla on kaadettu rahaa Arizonale. Las Vegasin tasoituskertoimissa matsi avattiin niin, että Rams sai tasoituksen -6, mutta viikolla lukema oli enää -4.5. Ei tähän ilmeisesti mitään muuta syytä löydy kuin, että joku jolla on paljon rahaa, tykkää Cardinalsista.

NFL:ssä on usein niin, että kun joukkue ottaa kovan voiton, niin seuraavalla viikolla menee sitten heikommin. Ramsin voitto Tampa Baysta oli kova yllätys, ja ehkä tämän vuoksi vetoväki ajattelee, että nyt Ramsilla on lataus purkautunut. Toisaalta, nyt pelataan lohkon ykkösvastusta vastaan, ja siinäkin sitten on panosta.

Arizona repäisi eron Jaguarsiin vasta matsin lopussa


Arizona on nyt toista viikkoa peräkkäin vierasjoukkue. Viime viikolla se voitti kehno Jaguarsin 12 pisteellä, mutta ei ottelu ollut niin selvä. Pari minuuttia ennen kolmannen neljänneksen loppua Jacksonville oli vielä yhdeksän pistettä johdolla. Hieman parempi joukkue kuin Jaguars olisi kyllä pitänyt johdon loppuun asti.

Cardinals on tehnyt tällä kaudella hyvin pisteitä, mutta se on kohdannut heikkoja puolustuksia. Kaksi sen kauden neljästä matsista on tullut joukkueita vastaan, jotka rankataan puolustuksen osalta sijoille 26 ja 29.

Arizonalla on ongelmia hyökkäyksen linjan kanssa. Pugh, Beachum ja Murray ovat statuksella questionable. Jacksonvillea vastaan heikommallakin linjalla pärjäsi, mutta Rams on aivan eri juttu. Ramsin puolustuksen etummainen seitsikko on ehkä koko liigan paras. Se pelaa joka kolmannella pelillä blitzin, kun vastustaja lähtee heittoon – eli reikäinen hyökkäyksen linja tulee olemaan Ramsin kanssa pulassa.


LA Ramsin hyökkäyksessä on tällä kaudella uutta se, että nyt joukkueen pelinrakentajana on Detroit Lionsien monivuotinen QB Matt Stafford. Veteraani Stafford on mainio pelinrakentaja, joka oikeastaan meni hukkaan Detroitissa. Nyt hänellä olisi mahdollisuus voittaa jotain. Stafford on valittu jo kahdesti NFC:n viikon parhaaksi hyökkäyspelaajaksi. Tilastolukemat hänelle ovat 942 jaardia, yhdeksän maalia ja vain yksi syötönkatko. Staffordin ykkösmaali on ollut koko liigan laituritilaston ykkönen Cooper Kupp, ja hän taas oli NFC:n koko kuukauden paras hyökkäyspelaaja.
Ramsissa tuntuu kaikki olevan nyt kohdallaan. Vetomarkkinoiden Rams -4.5 kelpaa oikein hyvin peliksi tähän matsiin.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Los Angeles Rams -4.5 @1.97

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.93

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan