NFL: Los Angeles Rams - New England Patriots | Pelaajaveto - Jared Goff

Julkaistu: 30.01.2019 16:03


NFL: Los Angeles Rams - New England Patriots | Pelaajaveto - Jared Goff
NFL | Los Angeles Rams - New England Patriots | 1.30 Los Angeles Rams ja New England Patriots kohtaavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Super Bowlissa LIII:ssä. Ramsin pelinrakentaja Jared Goff on uransa tähän mennessä kovimmassa paikassa.
Patriots eteni Super Bowliin voittamalla konferenssifinaalissa Kansas City Chiefsin lukemin 31–37. Se piti kotijoukkueen nollilla puoliajalle asti, mikä oli ensimmäinen kerta, kun näin kävi Chiefsille kotikentällä Andy Reidin alaisuudessa. Patrick Mahomesin syötöt onnistuivat ottelussa 51,6 prosentin tarkkuudella, mikä oli hänen heikoin saldonsa tällä kaudella. Patriotsin puolustuskin siis toimii tiukoissa paikoissa.

Rams puolestaan voitti New Orleans Saintsin kyseenalaisten tuomioiden sävyttämässä NFC:n loppuottelussa lukemin 23–26. Kotiyleisön kova meteli aiheutti ottelun alussa ongelmia pelinrakentaja Jared Goffille ja kumppaneille, mutta Rams onnistui kääntämään ottelun itselleen.

Tulevassa Super Bowlissa juoksupeli on suuressa roolissa. Ramsilla on riveissään kaksi kovaa juoksijaa C.J. Anderson ja Todd Gurley. Patriotsiltakin löytyy tämän kauden playoffeissa eniten jaardeja juossut Sony Michel, jolla on myös eniten juoksuyrityksiä ottelua kohden.

Ottelussa varteenotettava pelaajavedon kohde on Jared Goffin syöttöjaardien määrä. Alle 285.5 syöttöjaardia kertoimella 1.95 on pieni ylikerroin ottelun asetelmiin nähden.

Michelin panos yhdessä Tom Bradyn takuuvarman syöttöpelin kanssa antaa Patriotsille mahdollisuuden kontrolloida pallonhallintaa, aivan kuten se teki Chiefsiä vastaan ensimmäisellä puoliajalla. Mahomes saatiin myös pimennettyä lähes täysin ja hänen koko ottelussa 16 onnistuneella heitolla saavutetut 295 jaardia on kova tulos joukkueen hyökkäykseltä.

Jos Goffille saadaan samalla tavalla painetta, niin hän tuskin tulee pääsemään noihin lukemiin, sillä hän heitti tämän kauden runkosarjassa keskimäärin 293 jaardia ottelua kohden. Näin tärkeissä otteluissa riskit pidetään myös minimissä, jolloin juoksupeli saattaa olla usein houkuttelevampi vaihtoehto.

Kokemus on myös tämän vedon puolella. Patriots on kokenut kävijä Super Bowlissa, kun taas 24-vuotias Goff oli pelannut ennen tätä kautta vain yhden pudotuspeliottelun. On kysymysmerkki, miten nuoren miehen pää kestää isoimmassa mahdollisessa ottelussa, kun vastassa on kaiken nähnyt ja voittanut Patriots.

Lunasta uusi 100€ bonus 18betille


18bet.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ saakka. Tuplaa siis ensimmäinen talletuksesi. Lue lisää 18bet bonuksesta täältä tai siirry pelaamaan!
18bet: hyödynnä 100€ bonuksesi vedonlyöntiin >>

Pelivalintamme:

Jared Goffin syöttöjaardien määrä: alle 285.5 @1.95

LeoVegas - Lue arvostelu

1.95

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

1.95

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan