NFL: Los Angeles Rams - New England Patriots | Voittajavalmentajan päälle kaadettu ensimmäinen Gatorade-väri

Julkaistu: 02.02.2019 21:39


NFL: Los Angeles Rams - New England Patriots | Voittajavalmentajan päälle kaadettu ensimmäinen Gatorade-väri
NFL | Los Angeles Rams - New England Patriots | 01:30
Betsien jännääminen ei Super Bowlissa lopu siihen, kun ottelu päättyy. Unibet on laskenut kertoimet sille, että minkä väristä urheilujuomaa pelaajat kaatavat voittaneen joukkueen valmentajan päälle.

Unibetin vaihtoehdoissa ei ole mukana sitä, että valmentaja säilyy kuivana. Oletetaan, että jos näin käy, niin panokset palautetaan. Jos New England Patriors voittaa ottelun, niin on hyvin suuri todennäköisyys sille, että joukkueen valmentajan Bill Belichickin päälle ei kukaan kaada yhtään mitään. Belichichk on kaiken kokenut, nähnyt ja voittanut konkari, joka tuskin koskaan hymyilee. Ehkä vain Patriots-QB Tom Bradylla on sen verran auktoriteettiä, että hän saattaisia saavillisen kaataa Belichickin niskaan, mutta tuskin 41-vuotias Brady on tällaisesta kiinnostunut.

Super Bowlin sivurajalla voi olla vain vettä tai Gatoradea. Jokunen pelaaja, kuten Tom Brady, juo omaa sekoitustaan otteluiden tauoilla.
Gatorade teki NFL:n kanssa sponsorisopimuksen jo vuonna 1968. Osa diiliä on se, että Gatorade toimittaa joukkueille urheilujuomat kentän reunalle.

Gatoradea on 25 eri makua, ja kaikissa sateenkaaren väreissä. Mikä näistä on sitten se joka osuu voittajavalmentajan päähän?

Unibetin kertoimissa Gatorade -betsin kärkipaikalla ovat kirkas/vesi kertoimella 3.00, keltainen sekä vihreä kertoimella 4.00 ja oranssi kertoimella 4.50.
Vuodesta 2000 eteenpäin valmentajan päälle kaadetun nesteen väri on ollut vesi/kirkas seitsemän kertaa, oranssi viisi kertaa, keltainen kolme kertaa ja sininen yhden kerran. Neljä kertaa coach on säilynyt kuivana, ja kolmesti tämä kuivana pysynyt on ollut Belichick. Kahdesti Belichinckin on saanut päälleen juomat, kerran väri oli sininen ja kerran se oli vain vettä.

Kun LA Ramsin päävalmentaja Sean McVay voitti joukkueen kanssa ensimmäisen ottelunsa vuonna 2017, niin silloin hänen päälleen kaadettiin vettä.

Vesi kertoimella 3.00 vaikuttaa olevan järkipelaajan valinta.

Pelivalintamme:

vesi/kirkas @3.00

Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.00

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan