Lohkovaihe: LP Salo - Vakifbank

Lohkovaihe | LP Salo - Vakifbank | 09.12.2021 | 19.00
Kohde sulkeutuu: 09.12.2021 19:00
LP Salon ja Vakifbankin välisessä naisten Mestarien liigan ottelussa ei pelata varsinaisesti voitosta. Useimmat vedonlyöntiyhtiöistä eivät ole antaneet edes sitä 1,01:n voittokerrointa Vakifbankille, joka on maailman paras tai ainakin top-3-joukkue.

Turkkilaisvastustaja lähtee Salohallissa pelattavaan otteluun täydellä höökillä ja parhaalla kokoonpanolla, sillä sitä odottaa seurajoukkueiden MM-turnaus ensi viikolla. Tässä euro-ottelussa salolaiset pyritään päihittämään mahdollisimman suurin lukemin, eikä ottelu kovin kauaa vanhene.

Vakifbankin suora 3-0-voitto on hyvin, hyvin todennäköinen. Jotta ottelussa pelattaisiin yli 126,5 pistettä, pitäisi LP Salon saada jokaisessa erässä keskimäärin 17 pistettä ja yhdessä 18. Se on liikaa vaadittu.Hyvä syöttö, mutta syöttämään pääsee melko harvoin


LP Salo eli LP Viesti on kotimaan Mestaruusliigassa hyvä syöttöjoukkue, minkä avulla se pääsee hallitsemaan peliä heikompia joukkueita vastaan. Siksi se onkin pitkässä kolmentoista ottelun voittoputkessa ja siinä mielessä palannut Suomessa vallankahvaan.Vakifbankin kaltaista hirmujoukkuetta vastaan ongelma onkin jo siinä, ettei LP Salo pääse syöttämään kovin usein. Ja silloin kun pääseekin, on vastustajalla niin paljon tulivoimaa hyökkäyksessä, että sen tekemän pisteen todennäköisyys olisi melko suuri vielä heikomman vastaanoton jälkeenkin.

Vakifbank on täynnä tähtiä, joista suomalaisittain mielenkiintoisin on hakkuri Isabelle Haak. Yksittäisestä pelikaudesta noin miljoona euroa tienaava ruotsalainen lukeutuu jo 22-vuotiaana maailman ehdottomasti parhaimpiin pelaajiin.

Haakia säestävät yleispelaajat Gabi & Michelle Bartsch-Hackley. Heistä brassi Gabi valittiin viime kauden Mestarien liigan parhaaksi yleispelaajaksi, ja yhdysvaltalainen Bartsch-Hackley sai saman kunnianosoituksen Tokion olympialaisissa. Siellä Yhdysvallat voitti finaalissa juuri Brasilian.

Tulokset kertovat tasoeroista


Keskitorjuja Chiaka Ogbogu oli niin ikään voittamassa olympiakultaa. Lisäksi ryhmästä löytyvät vielä Turkin kovatasoisen maajoukkueen ykköspassari Cansu Özbay ja keskitorjuja Zehra Günes.Mestarien liigan alkulohkon tasoeroista kertovat hyvin ensimmäisten ottelujen tulokset. Vakifbank voitti kotonaan italialaisen Monzan 3-1 vietyään kaksi viimeistä erää selvällä erolla.

LP Salo punnersi yhden erävoiton Mulhousen vieraana, vaikka ranskalaiset lopulta olivatkin merkittävästi parempia. Mulhousella ei sen sijaan ollut mitään mahdollisuuksia Monzan vieraana, vaan italialaisjoukkue päihitti vastustajansa niin, ettei Mulhouse saanut missään erässä yli kahtakymmentä pistettä.


Kyllä se vaan nyt niin on, että tätä Mestarien liigan viihdettä nautitaan tällä kertaa Salohallissa hyvin lyhyen ajan. Niin hurjia tasoerot ovat.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 126,5 pistettä @1.8

Osuma
LeoVegas - Lue arvostelu

1.8

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.8

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä