Naisten Mestaruusliiga: LP Viesti - Pölkky

Naisten Mestaruusliiga | LP Viesti - Pölkky | 13.12.2021 | 18:30
Kohde sulkeutuu: 13.12.2021 18:30
Konkreettisempaa ja suurempaa panosta ei joulukuisella runkosarjapelillä voisi olla. Voittaja jatkaa kautta kärkipaikalla siinä vaiheessa, kun runkosarja on ohittanut puolivälin.

Suhteellisen tasaisten joukkueiden kohtaamisessa kotietu on perinteisesti painanut melko paljon. Onhan kotipaikkakuntien välillä matkaa lähes tuhat kilometriä.

LP Viesti on ollut lähes jokaisella osa-alueella alkukauden aikana hieman parempi, mutta erot ovat hyvin pienet. Vierasvoiton todennäköisyys on lähes 40 prosenttia, joten pelit kannattaa lähteä rakentamaan Pölkyn kautta.LP Viesti, Pölkky Kuusamo ja LP Kangasala ovat hallinneet naisten mestaruusliigakautta poikkeuksellisella tavalla. Yksittäisiä dominoijia on toki löytynyt ennenkin, mutta tässä tapauksessa juuri nämä kolme ovat irtautuneet muista totaalisesti.

Kärkikolmikko on hävinnyt vain toisilleen


LP Viesti on hävinnyt vain LP Kangasalalle, Pölkky vain Kangasalalle ja Viestille sekä Kangasala vain Pölkylle ja Viestille. Muita joukkueita vastaan nämä ryhmät ovat pelanneet jo pitkälti yli 30 ottelua, mutta tappioita ei ole ilmaantunut.Maanantaina kohtaavat joukkueet ovat monilla osa-alueilla tasaisia. Molemmat passarit ovat jo nimetty kuukauden parhaaksi pelipaikallaan, LP Viestin Viktoriia Tuchashvili koko liigan ykköseksi marraskuun osalta.

Yleispelaajien hyökkäystehot ovat tähän sarjaan huippuluokkaa. LP Viestissä toisen yleispelaajan paikalla ovat jossain määrin vaihdelleet Elena Becheva & Linnea Kuusela, kun taas Pölkyssä nämä roolit ovat kauden mittaan ottaneet melko selkeästi Adeja Lambert & Carlyle Nusbaum.

Keskitorjujien hyökkäystehot ovat Viestillä paremmat, samoin hakkuriosastolla vertailtaessa Iina Andrikopoulouta Julie Lengweileriin. Liberoista salolaisten Netta Laaksonen on nostanut vastustajien aloitussyöttöjä peliin tarkemmin kuin Sanna Häkkinen.

Ensimmäinen kohtaaminen pelattiin lokakuussa, tuolloinkin Salohallissa. Viesti pelasi ilman Tuchashvilia mutta vei sarjapisteet lopulta varsin selvällä 3-1-voitolla, passarinaan Saana Virtanen.

Tahtipuikkoa heiluttivat tuolloin yleispelaaja Jessica Kosonen sekä peräti seitsemän torjuntapistettä napsinut Anna Czakan. Andrikopouloun hyökkäystehoihin jäi parantamisen varaa, mutta se parannus on kyseisen pelin jälkeen tapahtunut vakuuttavalla tavalla.

Pölkyltä aloitti yleispelaajana Viivi Pyhäjärvi, kun Adeja Lambert ei ollut vielä aivan täydessä kunnossa. Kaikkiaan Viesti hyökkäsi ottelussa tehokkaammin ja sai myös syötöillään horjutettua Pölkyn vastaanottoa.

Miten matkustus ja tuplapeli vaikuttavat?


Pölkyn jo lauantaina alkanut reissu sisälsi sunnuntaisen 3-0-voiton Huittisissa. Vastustaja LP-Vampulalta puuttui ykköspelaaja Cassidy Baird, eikä kuusamolaissikermällä ollut voiton suhteen hätäpäivää. Päävalmentaja Sotiris Gkotsis ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen peliesitykseen.

Pitkä matkustaminen ja toinen ottelu peräkkäisinä päivinä voi johtaa monenlaisiin seurauksiin. Rasitusta saattaa olla ilmassa, ja toisaalta sunnuntain peli poisti karstoja koneesta. Lisäksi Pölkky on keskittynyt erityisesti juuri tähän kärkijoukkueiden kohtaamiseen, kun taas Viestillä ajatukset olivat pitkään jossain määrin viime torstain Mestarien liigassa.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Pölkyn otteluvoitto @2.72

Huti
Coolbet - Lue arvostelu

2.72

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.62

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.62

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.6

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä