NCAA football: LSU - Alabama

Julkaistu: 03.11.2018 11:08


NCAA football: LSU - Alabama
NCAA football | LSU - Alabama | 02:00
USA:n yliopistosarjojen jenkkifutiksessa pelataan ensi yönä todella kova ottelu, kun maan ykköseksi rankattu Alabama matkaa LSU:n vieraaksi. Alabama ei ole hävinnyt otteluakaan, LSU on hävinnyt yhden vajaa kuukausi sitten. LSU on rankkauksissa nyt sijalla neljä.

Alabaman hyökkäys on ollut tällä kaudella huiman hyvä. Sen tekemät pistemäärät kauden alusta ovat 51, 57, 62, 45, 56, 65, 39 ja 58. Kukaan ei ole onnistunut pysäyttämään Alabamaa, se on oikeastaan tehnyt pisteitä joka kerta, kun hyökkäys on ollut kentällä. Esimerkiksi viime viikolla Tennesseen vieraana Alabama johti ensimmäisen neljänneksen jälkeen 28-0.
Alabaman pelinrakentaja Tua Tagovailoa on ollut loistava. Hän on selvä suosikki voittamaan parhaan pelaajan palkinnon, Heisman Trophyn. Tagovailoa on heittänyt tällä kaudella 2066 jaardia yli 70 prosentin osumatarkkuudella. Maaleja on tullut jo 25 eikä ainuttakaan syötönkatkoa. Lukemat ovat poikkeukselliset, eikä Tagovailoa ole pelannut tällä kaudella vielä sekuntiakaan viimeisellä neljänneksellä. Alabama on joka ottelussa ollut niin ylivoimainen, että mies on otettu penkille hyvissä ajoin.
Voisi jo ennustaa Tagovailoalle loistavaa tulevaisuutta NFL:ssä, mutta siirtymä yliopistopeleistä ammattilaissarjaan ei ole niin yksioikoinen.

Alabama ja Tagovailoa ei ole kertaakaan tällä kaudella kohdannut LSU:n veroista puolustusta. Viime viikolla LSU piti kotikentällään Missisippi Staten vain yhdessä potkumaalissa. Georgia on kova joukkue, ja sen ainoa tappio tältä kaudelta on LSU:n kentältä kolmen viikon takaa. Georgia teki ottelussa vain 16 pistettä.

USA:ssa urheiluyleisö rakastaa supertähtiään, ja Tagovailoa on yliopistojefun suurin tähti juuri nyt. Tämä hieman vääristää joukkueiden todellisia voimasuhteita, jefu on ennen kaikkea joukkuepeli. Alabaman hyökkäys on todella hyvä, mutta nyt se antaa vieraissa LSU:n Death Valley -stadionilla kahden touchdownin tasoituksen. Se on liikaa, LSU ei putoa Alabaman kyydistä niin paljoa.
Jos Alabama on kymmenen pistettä johdossa ennen viimeistä neljännestä, niin se vaikuttaa joukkueen pelisuunnitelmaan. Pallokontrolli on tärkeämpää kuin nopeat pisteet.
LSU +14 osuu ainakin 55 kertaa sadasta.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

LSU +14 @1.90

Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.84

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan