NCAA Football: LSU - Missouri

Julkaistu: 10.10.2020 12:00


NCAA Football: LSU - Missouri
NCAA Football | LSU - Missouri | 19:00
Comeon! Comeon!
Koronaepidemian lisäksi hurrikaanit ja muut epätavalliset sääolot kurittavat USA:n urheilumaailmaa. LSU:n yliopiston ja Missourin yliopiston jenkkifutismatsi on siirretty pelattavaksi puolueettomalle kentälle Missourin Columbiaan hurrikaani Deltan vuoksi. Ottelun tasoitus oli aluksi LSU -20, mutta nyt pelikentän vaihdon vuoksi tasoitus on enää LSU -14.5.

LSU on sen verran ylivoimainen tässä ottelussa, että sille on aivan sama missä peli pelataan. Nyt kun vetomarkkina on reagoinut kenttätilanteeseen melkein touchdownin verran, niin laitetaan betsiä LSU:n puolesta.

LSU hävisi yllättäen kauden avausmatsinsa kotikentällä Mississippi Statelle 34-44, mutta sen voi laittaa eriskummallisen kauden piikkiin. Kausi alkoi poikkeuksellisen myöhään, ja treenijakso oli hyvin puutteellinen. Kauden toisessa matsissa LSU sitten oli taas oma itsensä. Se voitti vieraissa Vanderbiltin 41-7.

LSU:lla monipuolinen hyökkäys


LSU oli kaikin puolin aivan toinen joukkue Vanderbiltiä vastaan kuin avausottelussa. QB Brennan heitti 337 jaardia ja neljä maalia, ja vain yhden syötönkatkon. Keskushyökkääjä Emery juoksi yli sata jaardia ja teki maalin. LSU:n hyökkäyksellä on monipuoliset aseet.

Missouri on nyt pelannyt Alabamaa ja Tennesseetä vastaan, ja se on joutunut antamaan vastusten edetä melkein 420 jaardia per matsi, ja tehdä yli 36 pistettä per ottelu. Alabaman ja Tennesseen hyökkäykset ovat samalla tavalla tasapainoiset kuin LSU:n hyökkäys. Jos Missouri ei pystynyt puolustamaan kahdessa kauden edellisessä ottelussa, niin tuskin se pystyy LSU:ta vastaankaan.


Vetomarkkinoiden kuuden pisteen liike sen vuoksi, että siirrytään yhdeltä tyhjältä stadionilta toiselle tyhjälle stadionille, on liioiteltu. Siksi lapulle LSU -14.5.

ComeOn: 10€ Vedonlyöntibonus ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 10€ bonuksen ilman talletusta. Nappaa markkinoiden helpoin bonus alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: lunasta 10€ talletusvapaa vedonlyöntibonus! ››

Pelivalintamme:

LSU -14.5 @1.94

Coolbet - Lue arvostelu

1.94

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.88

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.88

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.88

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan