China Championship: Luca Brecel - Zhang Anda

Julkaistu: 14.08.2019 09:10


China Championship: Luca Brecel - Zhang Anda
China Championship | Luca Brecel - Zhang Anda | 16:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Molempien alkukausi on ollut hieman rikkonainen, eikä ihan parasta iskua ole nähty vielä kummaltakaan. Luca Brecel on voittanut viidestä ottelustaan kolme ja Zhang Anda neljästä ottelusta kaksi.

Miehet ovat kohdanneet urallaan neljä kertaa, joista Brecel on voittanut kolme selkeällä erolla ja kerran Zhang on vienyt kamppailun niukasti 5-4.

Brecel on pelitaidoiltaan huomattavasti tasokkaampi pelaaja, ennen kaikkea break building -puolella. Myös safety-pelissä belgialainen on kuitenkin kehittynyt todella paljon ja kärsivällisyyttä entisen teinitähden peliin on tullut valtavasti lisää.

Zhang on muista kiinalaisista poikkeava pelaaja siinä mielessä, että hän ei varsinaisesti ole tunnettu kovista pussitustaidoistaan, päinvastoin. Zhang harvoin tehtailee pitkiä breikkejä ja hän onkin enemmän kärsivällinen taistelija.

Zhangin peli ei ole viime vuosina kehittynyt, kuten olisi ehkä voinut odottaa. Brecel sen sijaan on petrannut huomattavasti heikkouksiaan ja hän on tähän kamppailuun valtava ennakkosuosikki.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Brecel -1,5 @1.88

Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.88

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan