CHL: Lukko - Cardiff

CHL: Lukko - Cardiff
CHL | Lukko - Cardiff | 19:00 | 06.10.2021
Kohde sulkeutuu: 06.10.2021 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Champions Hockey Leaguen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Lukko on lähellä jatkopaikkaa CHL:n C-lohkossa. Se kohtaa kahdella viimeisellä kierroksella lohkossa viimeisenä olevan brittijoukkue Cardiffin. Tiistaina lohkokärki Mannheimin kanssa tasapisteissä oleva Lukko isännöi brittijoukkuetta, ja kolmen pisteen voitollaan pystysi jatkopaikkansa varmistamaan, sillä keskinäisten vertailussa tämä on kolme pistettä perässään olevaa Lausannea edellä. Lukolla riittää vielä siis panoksia, minkä myötä nälkää on jäljellä. Lisäksi pari heikompaa tulosta Liigajäiltä takana ärsyttävät varmasti sopivasti takaraivossa.
Lukko hakee vielä parastaan


Liigan hallitseva mestari Lukko, ei ole missään tapauksessa päässyt vielä parhaaseen vireeseen alkukaudesta. 10:en ottelun jälkeen raumalaisten sijoitus on kotimaan pääsarjassa kahdeksas saldolla 3-2-0-5. Alla on kaksi perättäistä tappiota, kun viime perjantaina Pelicans kävi Raumalla nollaamassa Lukon maalein 3-0, ja lauantaina otti sarjakärki TPS jo kolmannen kerran kuluvalla kaudella Lukon päänahan, tällä kertaa lukemin 4-2.

Sijoitus ei Lukon kohdalla loppupeleissä liikaa valehtele. Joukkue selvästi hakee vielä peliään, sillä maaliodottamienkin mukaan on Lukko suoriutunut sarjassa selvästi heikomman kastin veroisesti. Täksi kaudeksi puikkoihin hypännyt Marko Virtanen ei ole aivan omaa pelitapaansa saanut ajettua kunnolla sisään, mutta eipä tuo suuri ihme olekaan, kun mietitään millaista peliä joukkuetta neljä vuotta luotsannut Pekka Virta Lukon sai esittämään.

Pientä hapuilua voitaneen sanoa Lukolla olleen myös erikoistilannepelaamisessa sekä maalivahtipelin suunnalla. Etenkään selvästi ykköskassarin saappaita täyttävä Lassi Lehtinen ei alkukaudesta ole esimerkiksi viime kauden tasolle yltänyt.Riittääkö Cardifilla nälkä?


Cardiffin lähtökohdat kahdelle viimeiselle kierrokselle eivät ne kiitollisimmat ole, mutta toki tuossa vielä pieni oljenkorsi jatkopaikkaan on. Tuo tulee vaatimaan kolmen pisteen voitot Lukosta, ja samalla Lausanne saa saalistaa korkeintaan neljä pistettä Mannheimista. Maaliero Cardiffilla näyttää CHL:ssä neljän ottelun jälkeen lukemia 6-15. Mannheimia vastaan tämä joukkue kärsi runsasnumeroiset tappiot 0-5 & 2-7.

Suurimmaksi osaksi ulkomaalaisista pelaajista koostuva Cardiff on ehtinyt Ison-Britannian Elite Leagueta pelata kaksi ottelua, joista tämä toisen voitti. Pelituntuman ei siis aivan yhtä herkillä pitäisi olla, kuin esimerkiksi keskiviikon vastustajalla, mikä saattaa hyvinkin aiheuttaa myös omat haasteensa brittivieraille.

Suuria tähtiä ei Jarrod Skalden luotsaamasta ryhmästä löydy, mutta on tuolla yksi suomalaisillekin hyvin tuttu nimi. Neljällä eri kaudella Liigassa sekä Ässien, että Tapparan paidassa tahkonnut Stephen Dixon edustaa Cardiffia kolmatta perättäistä kautta.


Lukolle luulisi onnistumiset kelpaavan


Tasoeroa tämän kaksikon välillä pitäisi olla Lukon hyväksi melko runsaasti, ja vaikea on uskoa, että brittililäisseurasta on Raumalta pisteitä saati kunnon haastoa lähteä hakemaan. Lukolla luulisi menohaluja riittävän keskiviikkona vielä etenkin tähän CHL-kamppailuun, kun panosta riittää, minkä lisäksi pari heikkoa tulosta alla Liigajäiltä jätti takuulla sopivaa nälkää raumalaisille. Lukon kertoimet ovat laskemaan päin olleet vahvasti, mutta vielä ainakin allekirjoittaneelle maistuu kotijoukkueen reilumpikin miinusmerkkinen tasoitus.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Lukko -2,5 @1.88

Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.88

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.85

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.71

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.7

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko