Liiga: Lukko - JYP - Lukon liike liikaa vieraille?

Julkaistu: 15.03.2019 09:25


Liiga: Lukko - JYP - Lukon liike liikaa vieraille?
Liiga | Lukko - JYP | 17:00
Nordicbet Nordicbet
Lukko suorastaan sähläsi paikkansa kuuden parhaan joukossa aivan runkosarjan viimeisillä kierroksilla. Joukkue pelasi upeaa kevättä, mutta viidessä viimeisessä ottelussaan se hävisi sarjan jumboille Ässille (5-4vl), Jukureille (1-6) ja KooKoolle (1-4). Vieläpä Jukureille ja Kookoolle kotikentällään selkein lukemin.

JYP oli myös möhliä oman pudotuspelipaikkansa, mutta Pelicansin suotuisalla avustuksella jyväskyläläiset selvisivät juuri ja juuri kymmenen parhaan joukkoon ennen Vaasan Sportia. Varsin kalliille sekä todella kokeneelle joukkueelle runkosarja oli kuitenkin kaikin puolin katastrofi.

Pudotuspeleihin pääsy varmasti hieman vapauttaa joukkuetta ja poistaa tuskaa kokeneen miehistön harteilta. Tietynlainen minimitavoite on saavutettu ja pudotuspeleissä katastrofaalisen kauden pelanneella joukkueella on vain voitettavaa. Kaikki mitä kevään peleistä tulee kotiin on plussaa ja sen jälkeen päästään kesälomalle nuolemaan haavoja.

Itse pelin korjaaminen parissa yössä on kuitenkin mahdotonta, joten pieni henkinen helpotus tuskin muuttaa JYP:n sekavasti heittelehtivää kurssia mihinkään.

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljä kertaa ja molemmat voittivat kerran sekä kotona että vieraissa. Tasoero paperilla on ohut, mutta runkosarjassa raumalaiset esittivät koko kauden mitassa huomattavasti parempia otteita.

Pudotuspeleissä Lukon kotiedulle ei voi antaa aivan normaalia arvoa. Molempien runkosarjan päätös oli aivan mahdotonta sähläystä, joten on hyvin hankala sanoa, miten tämä ottelusarja vielä lähtee käyntiin.

Raumalaiset ovat kuitenkin nopeampi ja paremmin peliä edistävä ryhmä. JYP:n oman pään puolustuspelaaminen tuskin tulee kestämään pitkässä juoksussa Lukon rynnistyksiä. Maaliodotusarvo on muutenkin pudotuspeleille poikkeuksellisesti varsin korkealla, sillä puolustuspelaaminen ei kuulu myöskään Lukon erityisosaamisalueisiin.

Kymmenessä viimeisessä ottelussa molemmat joukkueet päästivät maaleja yli kolmen maalin keskiarvolla. Runsasmaalisuus on pudotuspeleille harvinaisempaa, mutta tällä kertaa vedetään yleisiä ohjeistuksia vastaan ja isketään lapulle overia – oli pudotuspelit tai ei.

Pelivalintamme:

Yli 4,5 maalia @1.91

Nordicbet - Lue arvostelu

1.91

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.91

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan