Liiga: Lukko - JYP

Liiga | Lukko - JYP | 18:30 | 20.12.2021
Kohde sulkeutuu: 20.12.2021 18:30
Raumalaiset ovat olleet niskan päällä keskisuomalaisia vastaan jo pitkän aikaa ja henkinen yliote on isäntien puolella. Kun lisäksi Pikkuleijonien matkassa oleva kaksikko Kemell ja Lambert ovat matkanneet jo valmistautumaan rapakontakaisiin rientoihin ei muustakuin kotivoitosta sovi uneksia!
Liigassa kohtaavat Lukko ja JYP toisensa Kivikylän Areenassa maanantaina kello 18:30.

Lukko tulee rästipeliin kaksi voittoa takanaan


Marko Virtasen luotsaama 12.ntena oleva Lukko lähti maaottelutauolle kahden peräkkäisen voiton saattelemina. Raumalaisten voitot tulivat ensin KooKoosta (3-0) Lumon Areenassa ja sitten TPS:stä (4-2) Kivikylän Areenassa viime perjantaina.

Turkulaisista puri ensin oma koira, kun SM-kultaa Lukossa viime kauden päätteeksi voittanut Jonne Tammela (13. 6+3=9) vei vieraat ensin 1-0 johtoon avauserän 7.minuutilla Jaedon Descheneaun (3. 0+2=2) syötöstä. Samuli Piipponen (28. 2+2=4) tasoitti 1-1:een erän puolivälissä Vili Saarijärven (28. 6+15=21) ja Arttu Ilomäen (28. 8+11=19) esityöstä.

Toinen erä oli Lukon. Linus Nyman (28. 8+6=14) vei isännät 2-1 johtoon erän viidennellä minuutilla Saarijärven ja Ilomäen syöttäessä jälleen raumalaisten avausmaalin tapaan tämänkin osuman. Saarijärvi oli vuorostaan itse asialla Nymanin ja Scott Pooleyn (28. 8+10=18) syötöstä erän lopussa Lukon siirtyessä jo kahden maalin johtoon!

Maajoukkuekomennusten ajaksi TPS:n vahvistukseksi Mestiksen TUTO:sta tullut Roni Allen maalasi avausmaalinsa TPS:lle kaventaessaan lukemat 2-3:een Samuli Vainionpään (22. 0+1=1) ja Aleksi Matinmikon (5. 0+3=3) syötöistä erän kuudennella minuutilla. Pooley niittasi Lukolle loppulukemat 4-2:ään tyhjiin osuttuaan.

Lukko palaa jälleen tositoimiin joululomalta Tapanina, kun se matkustaa sulattelemaan kinkkua Sportin vieraaksi Vaasan Sähkö Areenaan. Raumalaiset isännöivät vielä kalenterivuoden viimeisissä peleissään KooKoota ja Ilvestä yhden välipäivän jälkeen kolmen seuraavan päivän aikana.


JYP lähti maaottelutauolle niukan tappion saattelemana


Jukka Ahvenjärven luotsaama 14.ntenä eli viimeistä edellisenä oleva JYP on kärsi ennen maaottelutaukoa Tapparalle niukan (3-4) kotitappion LähiTapiola Arenassa. Kuusi kahdeksasta edellisestä pelistään hävinneet keskisuomalaiset olivat voittaneet Kirvesrintoja ennen Sportin (4-3ja).

Ilman rapakon taakse leiritykseen ja siellä kohtapuoliin alkaviin U20MM-kisoihin matkanneita Pikkuleijoniaan Joakim Kemelliä (21. 12+6=18) ja Brad Lambertia (24. 2+4=6) pelannut JYP taisteli urheasti tuulimyllyjä vastaan, mutta ei lopulta voinut Tapparalle mitään.

JYPistä maalinteossa onnistuivat erä kerrallaan Jerry Turkulainen (28. 7+8=15), Patrik Siikanen (21. 6+3=9) sekä Reid Gardiner (32. 13+3=16), joka maalasi rangaistuslaukauksella päätöserässä 3-3 tasoituksen Kyle Platzerin (30. 8+6=14) koukattua maanmiehensä katolleen. Charles Bertrand (29. 3+2=5) onnistui iskemään vieraiden voittomaalin vain kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

JYP palaa joululomalta Tapanina, jolloin se matkustaa Kärppien vieraaksi Ouluun. Yhden välipäivän jälkeen keskisuomalaiset isännöivät Pelicansia LähiTapiola Areenassa. JYPin kalenterivuosi huipentuu pari iltaa myöhemmin Jukurien vieraana Ikioma Areenassa.

Raumalaisilla niskalenkki keskisuomalaisista - Lukko vie jälleen


Peliään koko ajan paremmin raiteilleen saanut Lukko on vienyt tämän kaksikon seitsemän edellistä kohtaamista ja todennäköisesti nylkee JYPin tälläkin kertaa kotonaan. Suorasta kotivoitosta ei mitään herkkukerrointa ole luonnollisesti saatavilla. Poimitaan se vähäinenkin pois ajelehtimasta eikä aleta ahneiksi!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

1X2: Lukko @1.57

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

1.57

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.57

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.56

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.52

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.52

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä