Liiga: Lukko - Sport

Liiga: Lukko - Sport
Liiga | Lukko - Sport | 17:00 | 09.10.2021
Kohde sulkeutuu: 09.10.2021 17:00
Hallitseva mestari Lukko kohtaa lauantaina kotikentällään yhden alkukauden posiitivisimpiin yllättäjiin lukeutuvan Sportin, joka majailee 10:en pelatun ottelun jälkeen toisena. Lukko on mielestäni hieman väärinkin perusteluin suosikki kertoimien valossa, ja ilmaa löytyy vieraiden suunnalta oikeastaan jokaisessa muodossa. Metsästetään Sportin onnistumisia!
Lukko taisteli voiton Hakametsässä


Lukko oli ennen perjantain Tappara-kamppailua hävinnyt kaksi edellistä Liigaotteluaan, mutta Hakametsästä heltisi täydet kolme pistettä, kun tehottomuutensa kanssa läpi alkukauden tuskaillut Tappara kaatui lopulta niukasti maalein 2-1, melko dramaattistenkin vaiheiden jäljiltä, kun videotarkistuksenen jälkeen ensin Lukon voittomaaliksi jäänyt osuma ajassa 56:51 hyväksyttiin, mutta Tapparan jo luultu tasoitus vain minuuttia myöhemmin puolestaan hylättiin. Pelitapahtumissa Lukko oli ajoittain alakynnessä, mutta Lassi Lehtinen 28:lla torjunnallaan oli mies paikallaan, minkä lisäksi Lukko sai tolpiltakin apuja.Pelinsä kanssa Lukolla yhä riittää tekemistä, sillä ei pitkässä juoksussa ole raumalaisryhmä missään nimessä esittänyt voittavaa jääkiekkoa. Toki siltä on maalipaikkoihin nähden löytynyt mukavasti tehokkuutta, minkä lisäksi maalivahtiosastolta löytyy sitä kuuluisaa potentiaalia, ja ehdottomasti yksi Liigan parhaista kassareistahan Lehtinen on.

Sportin tulosta voidaan pitää ansaittuna


Tuskin kovinkaan moni kuvitteli, että Sport olisi 10:en kierroksen jälkeen sarjassa näinkin korkealla. Voittoja vaasalaisilla on tilillään jo seitsemän, ja kotisaldo on edelleen todella kova. Se on voittanut kaikki kuusi kotiotteluaan. Vieraissa neljästä ottelustaan on siis voittoja vasta yksi. Torstaina Sport kukisi kotikentällään Ilveksen maalein 3-2. Parastaan ei Sport tuossa ottelussa esittänyt, mutta voittavat asiat kaivettiin ja olihan tuossa sellaista perinteistä Sportia ilmassa, sillä taisteluilme oli kova.Vaikka otanta 10:en ottelun jälkeen vielä verrattain lyhyt onkin, on Sport ehdottomasti ansainnut paikkansa sarjan kärkiporukoissa. Kotkapaidat ovat maaliodottamiltaankin ollut sarjan neljänneksi paras joukkue KalPan, HIFK:n & Tapparan jälkeen, ja kokonaisvaltainen peli on ottanut selvästi harppauksia eteenpäin esimerkiksi sitten viime kauden. Risto Dufvan alaisuudessa on Sport aiemminkin ollut tyly ja hyvä joukkue puolustussuuntaan, mutta ainakin alkukauden perusteella on saatu myös hyökkäyspeliä paljon parempaan suuntaan.


Lukko janoaa revanssia - Sport heittää kovan haasteen


Lukko janoaa varmasti revanssia, sillä syyskuun 22. päivä Sport kukisti joukkueiden edellisessä kohtaamisessa raumalaiset Vaasassa pelatussa ottelussa maalein 4-0, ja tuossa kamppailussa Lukko oli lähes täysin jalaton ja aseeton. Sportilla on yhden päivän lepoetu puolellaan, mutta näistä asioista voidaan aina vääntää ja kääntää, onko sitä hyötyä loppupeleissä nimeksikään. Uskon kuitenkin Sportin pyrkivän tulemaan ottelun alkuun todella lujaa päälle, ja takuulla vieraspelaamista halutaan vaasalaisten leirissä paremmalle tasolle. Valuet löytyvät joka tapauksessa Sportin puolella, enkä oikein ymmärrä miten Lukosta ollaan näin suuri suosikki saatu. Lukolla oli eilen tuuriakin mukana, ja isossa kuvassa ei sen puolustuspelaaminen ole kovinkaan häävillä tasolla ollut. Lähdetään hakemaan vieraiden onnistumisia, joista maksetaan kelpo kertoimia tämän todennäköisyyksiin nähden!

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Sport yli 2 maalia (60min) @1.85

Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.82

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko