Shanghai Timanttiliiga: M 5000m - voittaja

Julkaistu: 18.05.2019 10:55


Shanghai Timanttiliiga: M 5000m - voittaja
Shanghai Timanttiliiga | M 5000m - voittaja | 20:13
Unibet Unibet
IAAF:n yksi perusteluista sille, että ensi kaudella 5000 metriä jää pois Timanttiliigan ohjelmistosta oli se, että parhaat välttelevät toisiaan eivätkä tule samalle viivalle. Nyt ei ole tästä kyse, kun viime kauden parhaan kisan kolme parasta ovat mukana. Viime kesänä Brysselin Timanttiliigan viisitonnisella Barega, Gebrhiwet ja Kejelcha menivät kaikki alle 12.47 ja samalla kaikkien aikojen top kymppiin.
Muitakin kovia juoksijoita on mukana Shanghain kisassa. Amerikkalainen Paul Chelimo voitti Gebrhiwetin ja Kejelchan Lontoon kisassa, ja hänellä on vielä mitalit Rion OK-kisoista ja 2017 MM-kisoista. Mainio Joshua Cheptegeikin on mukana ensimmäistä kertaa ratakisassa yli vuoteen.

Viime vuoden Brysselin kisa oli todella kovatasoinen, mutta tuskin nyt mennään samalla tavalla. Kausi on vasta alussa. Viime kaudellakin meinasi ennen Brysslin kisaa käydä niin, että kukaan ei juoksisi alle 13 minuutin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1993.
Vauhtijuoksu ei ole aivan helppo järjestää. Nopeimpien pitää päästä heti jänisten kyytiin, ja muutenkin käsikirjoituksen on mentävä juuri oikein. Brysslin kisassa Kejelcha piti vauhtia viimeisen mailin, mutta jos kukaan ei halua ottaa ohjaimia, niin sitten kyttäillään ja kiritään.

Hitaampi vauhti sopisi Chelimolle. Brysselin kisassa viime vuonna hän jäi kärjestä, mutta kun ollaan oltu arvokisoissa, niin Chelimo on ollut vahvoilla. Nopea vauhti taas sopisi Kejelchalle, mutta jos mennään lujaa, niin sitten Barega voi olla kova luu.

Kejelcha on juossut tällä kaudella jo 13.10. Otetaan hänet betsiksi ennen kuin muutkin näyttävät, että vauhti alkaa olla kohdillaan. Kejelchan voittokerroin on manio yli 4.50. Barega on vetomarkkinoiden suosikki noin 2.50 -kertoimella, mutta kyllä tässä voisi olla altavastaajan paikka.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Kejelcha @4.50

888sport - Lue arvostelu

4.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.50

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan