Timanttiliiga Oslo: M Haamumaili - voittaja

Julkaistu: 13.06.2019 12:01


Timanttiliiga Oslo: M Haamumaili - voittaja
Timanttiliiga Oslo | M Haamumaili - voittaja | 22:51
Bislettin perinteinen haamumaili on ainakin norjalaisittain torstain Timanttiliigan osakilpailun suurinta herkkua. Lähes viidenkymmenen vuoden historian omaava kilpailu ei ole vielä koskaan nähnyt norjalaista voittajaa. Nyt se on lähempänä kuin koskaan, sillä Ingebrigtsenin veljessarjan kaksi nuorempaa painosta Jakob ja Filip taistelevat suurella todennäköisyydellä voitosta loppumetreille asti.

Norjalaisista lähimmäs tätä klassikkokisan voittoa on päässyt veljessarjan vanhin, Henrik Ingebrigtsen juoksi 2014 ennätyksensä 3.50.72. Nyt nuorempien veljesten selkeänä tavoitteena on lyödä kilpakumppaniensa lisäksi myös tuo ennätys. Norjalaiset on kuitenkin pelattu jo niin pohjiin, ettei pelillistä antia siitä suunnasta löydy.

Kisa on kaikkiaan erittäin kovatasoinen. Kenian kova kolmikko Bethwell Birgen, Vincent Kibet ja Justus Soget ovat jälleen paikalla ja vauhtijuoksuthan näiltä herroilta sujuvat. Timanttiliigan perusteella Keniasta torstain voittajaa tuskin tulee.

Houkuttelevin pelikohde löytyy tämän kisan jo kerran voittaneesta Ayanleh Suleimanista. Djiboutin keskimatkojen tykki on kovassa kunnossa. Mailin hurja ennätys 3.47.32 on jo muutaman vuoden takaa, mutta ainakin Tukholman Timanttiliigan osakilpailun perusteella mies on jälleen kovassa iskussa. Selvästi yli neljän kertoimen kisan voitosta ovat kokeneelle juoksijalle liikaa.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Ayanleh Suleiman @4.50

Unibet - Lue arvostelu

4.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

4.50

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.50

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan