Timanttiliiga Lausanne: M Pituus - voittaja

Julkaistu: 05.07.2019 14:27


Timanttiliiga Lausanne: M Pituus - voittaja
Timanttiliiga Lausanne | M Pituus - voittaja | 21:45
Yleisurheilun Timanttiliiga pysähtyy perjantaina Sveitsin Lausannessa. Kyseessä on jo kauden kahdeksas osakilpailu, joten panokset kovenevat taistelussa finaalipaikoista. Tarjolla onkin jälleen kasapäin hienoja lajeja, joista yksi jännittävimmistä etukäteen on miesten pituushyppy.

Kisa miesten pituuden voitosta on etukäteen pitkälti kahden kauppa. Marssijärjestyskin on selvä, kauden ykköshyppääjä Juan Miguel Echevarría lähtee kisaan itseoikeutettuna suosikkina. Kuubalainen on noussut nopeasti aivan lajin kärkeen ja tällä kaudellakin voitot ovat seuranneet toistaan. Puhuttaneien suoritus on maaliskuussa Havannassa hypätty haamuhyppy 8.92, joka kuitenkin syntyi liian kovaan myötätuuleen ollakseen ennätyskelpoinen.

Echevarrían tilastoissa kauden ainoa tahra on Tukoholman Timanttiliigan osakilpailun kakkossija. Silloin Ruotsin Thobia Montler yllätti Echevarrían ja toisen ennakkosuosikin Luvo Manyongan housut kintuissa. Montler ei tänään ole mukana ja muutenkin kärkikaksikon haastaminen tänään vaatisi todella kovaa tasonnostoa muilta.

Kertoimien valossa houkuttelevin pelivalinta on juuri kakkossuosikki Manyonga. Hallitseva Timanttiliigan mestari on ollut huipulla jo pitkään ja vaikkei varsinaista tykkihyppyä ole vielä tälle kaudelle nähty, mies vaikuttaa olevan kunnossa. Rabatin kisassa Manyonga oli 12 senttiä Echevarríaa perässä tuloksella 8.21 ja viikko tätä ennen Hengelossa meni 8.35, joka on kaksikon välillä kauden paras tulos sallituissa oloissa. Erot eivät siis ole isot.

Echevarría on painettu markkinoilla turhan alas, 1.50-1.70 -tasoiset kertoimet eivät millään riitä peleihin. Manyonga ei ole lähtökohtaisesti kaukana perässä ja saa myös varsin mukavia kertoimia.

Lunasta 10€ riskitön liveveto Wimbledoniin!


Panosta vain 5€ Wimbledonin kaksinpeliin Betssonilla ja saat 10€ riskittömän livevedon! Jos vetosi menee väärin, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan Betssonille osallistumaan kampanjaan.
betsson: siirry lunastamaan 10€ riskitön liveveto wimbledoniin >>

Pelivalintamme:

Luvo Manyonga @3.50

Unibet - Lue arvostelu

3.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.50

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.50

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.50

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.50

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan