Suomen Cup: Maarianhaminan IFK - Ilves

Julkaistu: 14.06.2019 15:00


Suomen Cup: Maarianhaminan IFK - Ilves
Suomen Cup | Maarianhaminan IFK - Ilves | 16:00
Suomen cupin loppuottelussa ovat vastakkain Maarianhaminan IFK sekä Ilves Tampereelta. Peli pelataan Maarianhaminassa, ja vetopuolella se on ennakkoon niin tasainen kuin olla ja voi. Kertoimet ovat ottelun alla noin 2.90 – 2.85 – 2.70.

Ilves on joukkueista pelannut paljon paremman alkukauden. Se on nyt Veikkausliigan sarjakärki, kun MIFK on vasta sijalla seitsemän. Viimeisistä viidestä matsista Ilves on ottanut kahdeksan pistettä ja MIFK viisi. Viime ottelussaan MIFK hävisi kotonaan Lahdelle 0-1 ja Ilves voitti vieraissa Inter Turun 3-2.

Cupin välierissä Ilves pudotti Kokkolan ja MIFK Vaasan. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kerran, Tampereen Tammelassa peli jäi toukokuussa maalittomaksi. Ottelu oli Ilvekseltä ehkä kauden kehnoin. Päävalmentaja Jarkko Wiss totesi tuosta matsista, että joukkue oli väsynyt ja siksi peli jäi vaatimattomaksi. Nyt Ilves on maaottelutauon jälkeen tuoreilla jaloilla kentällä. Ilveksellä ei myöskään ole sairastuvalla pelaajia, koko ryhmä on iskussa.

Ilves on joukkueista parempi ja paremmassa kunnossa. Vetomarkkina on tasoittanut kertoimet MIFK:n kotiedun vuoksi. Ilves on kuitenkin Veikkausliigan paras vierasjoukkue, joten aivan näin paljon kertoimia ei olisi tarvinnut vääntää. Jos peli oli puolueettomalla kentällä, niin eiköhän Ilveksen voittokerroin olisi jossain kakkosen paikkeilla. Nyt se saa 90 minuutin pelin voittokertoimeksi parhaimmillaan noin 2.80 lukemia, ja sehän kelpaa kupongille.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Ilves @2.78

Coolbet - Lue arvostelu

2.78

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.70

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.70

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Tipbet - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä 100%/100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan