Maastohiihto: Beitostölen - Miesten sprintti (p)

Pe 9.12 | Klo 11:00 | Beitostölen | Miesten sprintti (p)

Kohde sulkeutuu: 09.12.2022 11:00


Kläbo voitti myös kauden toisen sprinttikisan


Johannes Hösflot Kläbo kärsi viime viikonloppuna terveysongelmista ja norjalaistähti pystyi osallistumaan vain lauantain sprinttikisaan. Kläbo vei kisan näytöstyyliin ennen Italian Federico Pellegrinoa ja Even Northugia. Norjalaisten kokonaispanos oli jälleen vahva, sillä finaalissa nähtiin neljä norjalaishiihtäjää.Beitostölenin sprintissä hiihtotyyli vaihtuu jälleen perinteiselle, joka sopii mielestäni paremmin norjalaisille. Etenkin, kun kovat ranskalaiset (R. Jouve&L. Chanvat) ovat selkeästi heikompia perinteisellä hiihtotyylillä. Kläboa ei nähdä tulevana viikonloppuna, joten sprinttiin saadaan uusi voittaja tällä kaudelle.

Nurthug, Pål Golberg ja Erik Valnes ovat suurimmat ennakkosuosikit tulevaan kisaan. Oma yllätyskorttini kisaan on Norjan Sivert Wig, joka väläytti osamistaan maailmancup-tasolla viime kaudella. Suomen Ville Ahonen ja Olli Ahonen avaavat maailmancup-kauden Beitostölenissä, joten mielenkiintoista nähdä, onnistuuko jompi kumpi veljeksistä etenemään esimerkiksi välierävaiheeseen.


Peli-idea


Pelisuositus kohteeseen Wigin ja Lars Agnar Hjelmesetin välinen H2H-kohde. Wig oli ennen kauden alkua kotimaan Beitostölenin sprintissä kolmas, Rukan perinteisen sprintissä 13:s. Hjelmeset oli Beitostölenissä neljäs ja Rukalla 36:s. Wig väläytti osamistaan viime kaudella Falunin ja Dramminen sprintissä, jossa norjalainen sijoittui neljänneksi molemissa kisoissa. Wigin perustaso on Hjelmesetiä parempi ja myös Beitostölenin rataprofiili sopii erittäin hyvin Wigille. Kerroin Wigin voitolle tästä parista on 1,60.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

H2H: Sivert Wig - Lars Agnar Hjelmeset: 1 @1.6

Huti
Galaksino - Lue arvostelu

1.6

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä