Maastohiihto: Beitostölen - Naisten sprintti (p)

Pe 9.12 | Klo 10:30 | Beitostölen | Naisten sprintti (p)

Kohde sulkeutuu: 09.12.2022 10:30


Ribom jälleen vikkelin


Sprintin naisten maailmancup jatkui jälleen ruotsalaisten komennossa, kun Ruotsi nappasi kaksoisvoiton Emma Ribon johdolla. Viime kisassa kompuroinut Maja Dahlqvist pysyi tällä kertaa pystyssä ja sijoittui hienosti kisan kakkoseksi. Kisan kolmas oli jälleen Tiril Udnes Weng. Suomalaisilta sprintti ei mennyt nappiin, sillä paras suomalainen oli Krista Pärmäkoski, joka oli kisan 17:s.Maailmancup-kiertue jatkuu Norjassa, sillä seuravaaksi kisataan Beitostölenissä. Perjantain sprintti hiihdetään perinteisellä hiihtotyylillä. Beitostölenin latuprofiili on mielenkiintoinen, sillä alussa on paljon tasatyöntöä ja muutama lasku. Nousut tulevat vasta radan loppupuolella. Edellisen kerran Beitostölenissä kisattiin maailmancup-tasolla kaudella 2018-2019.

Sprinttitykki Jonna Sundlingia ei vielä nähdä Beitostölenissä. Ribom ja Dahqvist ovat kaksi ennakkosuosikkia perjantain sprintiin. Potentiaalisia ehdokkaita kolmospallille ovat Weng, Johanna Hagström, Lotta Udnes Weng, Kristine Stavaas Skistad ja Johanna Matintalo.


Peli-idea


Pelisuositus kohteeseen on Hagströmin ja Tiril Udnes Wengin välinen H2H-kohhde. Hagström oli avausviikonlopun sprintin kakkonen ja Lillehammerissa kuudes. Ruotsalaishiihtäjä on kuitenkin parempi perinteisellä ja Beitostölenissä hiihdetään myös pertsalla. Weng on mielestäni hieman vahvempi taas vapaalla. Weng on aloittanut maailmancupin vahvasti ja johtaa tällä hetkellä maailmancupia. Weng on omissa papereissa hieman vahvempi taas vapaalla.

Itse näen kohteen hieman eri tavalla kuin kertoimenlaskijat, sillä omissa papereissa Hagströmin kuuluisi olla tässä 1,90 kertoiminen suosikki. Hagströmin voitosta on tarjolla 2,07 kerroin, joka on selkeä ylikerroin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

H2H: Johanna Hagström - Tiril Udnes Weng: 1 @2.07

Huti
Galaksino - Lue arvostelu

2.07

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.07

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä