Maailmancup: Miesten 20 km:n takaa-ajo (v)

Su 25.11. | Klo 14:30 | Ruka | Miesten 20 km:n takaa-ajo (v)

Kohde sulkeutuu: 27.11.2022 14:30


Norjan mustertavaa ylivoimaa


Norja otti Johannes Hösflot Kläbon johdolla kolmoisvoiton. Kläbo hiihti fiksun ja nousujohteisen kisan. Ensimmäisellä väliaikapisteellä norjalainen oli vasta neljäs ja matkaa kärkeen oli 6,4 sekunttia. Tämän jälkeen Kläbo kiristi ruuvia ja maalissa eroa kakkoseen syntyi peräti 20,5 sekunttia. Tämä oli Kläbon uran 50:s maailmancup-voitto. Norjan kolmoisvoiton varmistivat Pål Golberg ja Martin Löwström Nyenget.


Ruotsin Calle Halfvarsson ja William Poromaa aloittivat kisan todella kovaa ja puolimatkassa ruotsalaisilla oli vielä kaksoisjohto. Liian kova alkukohti kostautui toisella kierroksella — Hafvarsson oli lopuutuloksissa 4:s ja Poromaa 9:s. Suomen Perttu Hyvärinen oli kisan 12:sta, mikä on loistava suoritus, kun ottaa huomioon, kuinka huonolta suomalaisen meno on näyttänyt alkukauden kisoissa.Peli-idea


Mielestäni kisan maistuvin kohde on Golbergin ja Nyengetin välinen välinen H2H-kohde. Golgberg pääsee huomiseen kisaan 7,5 sekunnin erolla maamieheensä. Nyenget hiihti erittäin heikon vapaan kympin viikko sitten Beitostölenissä, jossa mies oli vasta kisan 30:s. Huomisessa kisassa kierretään lyhyttä lenkkiä seitsemän kertaa, joten mielenkiintoista nähdä, miten isokokoisen Nyengetin vapaa kulkee Rukalla.

Golberg ei ole myöskään paras vapaan menijä, mutta uskon, että mies pyrkii roikkumaan letkan perässä. Golbergilla on Nyengetiä parempi loppukiri, joten Pål on vahvoilla tässä parissa, jos ratkaisu venyy maalisuoralle. Omissa papereissa tämä on 55-45 Nyengetille, joten 2,45 on todella maistuva pelikohde.

Pelivalintamme:

H2H: Pål Golberg - Martin Löwström Nyenget:1 @2.45

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.45

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä