Mestarien liiga: Maccabi Haifa - PSG

Mestarien liiga | Maccabi Haifa - PSG | 14.9.2022 | 22:00
Kohde sulkeutuu: 14.09.2022 22:00
Mestarien liigan H-lohkossa Maccabi Haifalla on korkea vuori kiivettävänään, kun Christophe Galtier tuo PSG-tähtisikermänsä Sammy Ofer Stadiumille. Isäntä hävisi avauskierroksen pelinsä Estadio Da Luzilla Benficalle 2-0 ja nollassa pisteessä Barak Bakharin ryhmä jatkanee myös tämän kierroksen jälkeen. PSG:lle päästään painamaan myös veto.Maccabi sai balsamia haavoilleen viikonloppuna Israelin liigassa, kun Nes Tziona pyyhittiin melko vaivatta sivuun 3-1-luvuin. Lissabonissa penkiltä aloittanut Omer Aztili venytti verkkoja kahdesti, mistä todennäköisesti seuraa palkinto keskiviikkona avauspaikan muodossa. Neljän kierroksen jälkeen haifalaiset johtavat kotimaansa sarjaa puhtaalla pelillä. Aztililla on kasassa jo kuusi osumaa, joten senkin puolesta peliaika UCL:n puolella on täysin perusteltua.Bakhar joutuu kohtaamaan PSG:n ilman Mahmoud Jaberia, Suf Podgoreanua sekä Ali Mohamedia. Lonkkavammastaan toipunut Raz Meir oli jo Nes Tzionaa vastaan penkillä, mutta Daniel Sundgren pitää todennäköisesti silti paikkansa alakerran oikealla laidalla. Bakhar joutunee olosuhteiden pakosta lähtemään peliin viiden linjalla, jotta omassa päässä on edes pieni mahdollisuus pitää lukemat siedettävinä.


PSG:llä oli viikonloppuna Jere Urosen edustamaa Brestiä vastaan työtapaturma lähellä, sillä Gianluigi Donnarumma pelasti rankkaritorjunnallaan pisteet pariisilaisille. Maaliodottamat kääntyivät PSG:lle vain vaivoin, joten selvästi on fokus ollut Galtierin ryhmällä muualla. Isossa kuvassa PSG on kuitenkin ollut vahva ja Juventuskin sai tämän tuta viime viikolla UCL:n ensimmäisellä kierroksella.

Vierasjoukkueelta puuttuu keskiviikkona Keylor Navas, Timothée Pembélé, Renato Sanches sekä kuusi viikkoa levossa oleva Presnel Kimpembe. Galtier saattaa kierrättää keskikenttäänsä, kun Marco Verratti ja Vitinha joutuvat operoimaan isoja minuutteja. Carlos Soler ja/tai Fabián Ruiz ovat todennäköisesti minuuteilla. Hyökkäyksessä Leo Messi, Neymar ja Kylian Mbappé jatkavat mitä luultavimmin avauksessa, vaikka vastassa on ennakkoon selvästi heikompi vastustaja. Kimpemben korvannee vieraiden avauksessa Danilo Pereira.

Isäntä vailla mahdollisuuksia


Peliä lähtee PSG:lle -2:n aasialaisella tasoituksella. Tämä tarkoittaa sitä, että kahden maalin suuruinen vierasvoitto mitätöisi vedon. Maccabi taistelee loppuun asti urheasti, mutta se tuskin riittää muuhun kuin parhaimmillaan kohtuullisiin tappiolukemiin. PSG on Galtierin alaisuudessa ollut huomattavasti tasapainoisempi porukka kuin esimerkiksi viime kaudella pariisilaiset olivat, joten kenties tällä kaudella on aito mahdollisuus jättimenestykseen.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

PSG -2 @1.66

Mr Green - Lue arvostelu

1.66

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.65

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.64

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.62

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.6

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo