KHL: Magnitogorsk - Dinamo Riika

Julkaistu: 04.09.2018 07:22


KHL: Magnitogorsk - Dinamo Riika
KHL | Magnitogorsk - Dinamo Riika | 17:00
Magnitogorsk pelaa toisen kotiottelunsa ja kohtaa kenties sarjan heikoimman joukkueen Dinamo Riikan. Magnitogorsk on ollut yksi KHL:n kärkijoukkueita vuosien ajan ja aloitti myös tämän kautensa vahvasti ainakin tuloksellisesti. Slovan Bratislava kaatui selkein numeroin 5-1. Bratislava ei ole kummoinen mittari, sillä hekin ovat lähtökohtaisesti pelivoimaltaan alemman keskikastin joukkue.

Magnitogorsk oli hyvin tehokas, mutta jäi kuitenkin muunmuassa laukaisutilastoissa Bratislavalle. Slovan Bratislava pääsi laukomaan yhteensä 34 kertaa. Magnitogorskin maalilla pelannut Koshechkin kuitenkin pelasi tasokkaasti. Slovanin maalivahti ei ollut iskussa, kun Ciliak hörppäsi useamman helpohkon maalin ja täten emme kuitenkaan ole Magnitogorskista niin paljoa innoissamme, kuin tulos antaa ensimmäiseksi olettaa.

Dinamo Riika pelasi Jekaterinburgissa häviten 4-2. Riika oli jäähyboksissa aivan liikaa ja se kostautui kahdella maalilla, kun Dan Sexton pisti kaksi kertaa ylivoimalla kiekon pussiin. Jekaterinburgista on tunnin lentomatka Magnitogorskiin, joten suurta rasitusta ei matkustamisesta koidu. Kotietu on kuitenkin selkeä louhoskaupunki Magnitogorskin hyväksi.

Emme ole täysin Magnitogorsk myönteisiä varsinkaan alkukaudesta. He ovat selkeä suosikki otteluun syystäkin, sillä Dinamo Riika ei ole pelivoimaltaan heidän tasolla. Uskomme kuitenkin Riikan laittavan kampoihin tässä ottelussa. Magnitogorsk ei tule saamaan yhtä helppoja maaleja tuolla laikaisumäärällä Riikaa vastaan. Dinamo myöskään ei varmasti halua olla alivoimalla yhtä kauaa kuin viimeksi, joten uskomme pelistä tulevan yllättävän tiukka ja menemme isoa massaa vastavirtaan.

Lähdemme otteluun alle 4,5 maalin vaihtoehdolla. Magnitogorskin laikaisutehokkuus oli järjetön ja nyt se korjaantuu. Myöskään Dinamo ei ole hyökkäyskone, joten luvassa on vähämaalinen ottelu tiistai-iltana, kun meininki hallissakaan ei ole järin hekumallinen, eikä tähtipelaajat varmasti syty aivan täyteen liekkiinsä.

Yksi yhtiö ylitse muiden


Todellisen markkinapommin olemme löytäneet b-bets.com sivustolta. Yhtiö tarjoaa alle 4,5 maalin vaihtoehtolle kertoimen 2,30 kun muilla se on juuri alle kaksi. Kertoimen pudotusriski on suuri. Saat sivustolle uutena pelaajana 100€ bonuksen, josta voit lukea lisää täältä >>
b-bets: Siirry sivustolle & hyödynnä korkea kerroin >>

Pelivalintamme:

Alle 4,5 maalia @2.30

B-Bets - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ bonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.08

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.99

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.98

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.98

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.96

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan