Bundesliiga : Mainz - Freiburg | Kiihkeä putoamiskamppailu!

Julkaistu: 16.04.2018 14:04


Bundesliiga : Mainz - Freiburg | Kiihkeä putoamiskamppailu!
Bundesliiga | Mainz - Freiburg | 21:30
Mr Green Mr Green
Bundesliigan putoamiskurimuksessa olevat joukkueet, Mainz 05 ja Freiburg ottavat yhteen maanantain ainoassa Saksan pääsarjan futispelissä Opel Arenalla.

Isännät ovat tällä hetkellä kolme pinnaa vieraitaan jäljessä ensimmäisen putoajan paikalla, kun Bundesliigaa on vielä näiltä joukkueilta viisi ottelua pelaamatta.

Mainz ei ole sitten helmikuun puolessa välissä Herthasta otetun voiton jälkeen napannut kuudessa pelissä yhtään päänahkaa. Noista kuudesta edellisestä ottelustaan se on kuitenkin yltänyt kolmeen tasuriin, niin myös kahdella viime kierroksella.

Viime viikon lauantaina Mainz haki 1-1 tasurin Kölnistä. Mainzin keskikentän argentiinalaisvelho Pablo De Blasis puski tasoituksen Kölnin taukojohdon aivan toisen jakson alussa.

Freiburg on ollut lähes yhtä tumpelossa tikissä kuin illan isäntänsäkin. Sekään ei ole napsinut yhtään voittoa kuuteen otteluun rasitteenaan noista on neljä tappiota, joista kolme peräkkäin.

Freiburg on hävinnyt kolme peräkkäistä kotipeliään ja vieraissa se ei ole voittanut joulukuun alun Kölnin kaadon jälkeen yhtään ottelua. Seitsemästä edellisestä vieraspelistä Freiburg on pelannut viidesti tasan ja hävinnyt kahdesti.

Viime kierroksella Freiburg otti kotonaan Schwarzwald Stadionilla 0-2 nokkiinsa Wolfsburgilta. Näin Freiburg jäi toistamiseen peräkkäin ilman maaleja.

Freiburg voitti syyskierroksella Mainzin 2-1 kotonaan. Nils Petersen ja Florian Kath maalasivat Freiburbin nyytit ja Mainzin kavennuksen lisäajalla viimeisteli juuttihyökkääjä Emil Berggreen.

Kumpikaan illan kiistakumppaneista ei ole tehnyt viidessä viime pelissään kuin yhden nyytin. Bookkerit ovat menneet juuri tähän miinaan ja/tai asettaneet alle 2.5 maalin todennäköisyyden tarkoituksella alhaiseksi arvioidessaan pelikansan painavan vähänmaalista vetoa tähän kohteeseen.

Näiden joukkueiden kohdatessa Mainzissa ei kiikareita ole tuijoteltu edellisen kerran kuin reilut viisi vuotta sitten. Neljässä kohtaamisessa sen jälkeen on maaleja tehty yhteensä 6, 4, 2 ja 4. Meillä ei ole mitään syytä epäillä, etteikö niitä nähtäisi myöskin tänään.
Suomalaisilla on mahdollisuus katsoa Bundesliiga-futista kaudella 2017-18 vedonlyöntisivustojen live streamien kautta. Bundesliigassa on jälleen useampia suomalaisia mukana, mm. huippumaalivahtimme Lukas Hradecky! Lue lisää ilmaisesta live streamista täältä ja nauti otteluista!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2.5 maalia @2.38

Unibet - Lue arvostelu

2.38

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.38

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.38

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.35

Lunasta 150€ talletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.32

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.32

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.30

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan