SHL: Malmö - Växjö

SHL: Malmö - Växjö
SHL | Malmö - Växjö | 20:00 | 30.9.2021
Kohde sulkeutuu: 30.09.2021 20:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki SHL:n ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki SHL-kauden ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

SHL:ssä torstaina tarjolla mainio kärkipään kamppailu kun Malmö saa vastaansa Växjö Lakersin. Molemmat ovat aloittaneet kautensa suorastaan erinomaisesti ja Växjö on miehittänyt myös pistepörssin kolme ensimmäistä paikkaa. Richard Gynge 4+6, Robert Rosen 3+7 ja Julius Nättinen 3+6 tulevat tässäkin ottelussa olemaan vieraiden syömähampaat. Ja matsinhan voit katsoa vedonlyöntifirman livestreamin kautta!Malmö startannut mainiosti


Malmö on ehtinyt pelata nyt neljä SHL-matsia ja näistä se on napannut kolme voittoa ja yhden tappion. Ensimmäisessä pelissä Leksand kaatui vieraissa 3-4, sen jälkeen kaatui niin ikään vieraissa Oskarshamn 2-5. Ensimmäinen kotipeli meni mönkään Färjestadin vieraillessa (3-5), mutta Djurgården kaatui sitten 3-2. Nyt on kauden kovin ottelu edessä kun Växjö saapuu vierailulle.

Växjöllä alla viisi matsia, kausi alkoi rankkaritappiolla Färjestadille 3-4 ja jatkoaikavoitolla Örebrosta 3-2. Sen jälkeen kahdessa vieraspelissä tuli voitto Timråsta 2-6 ja tappio Brynäsille 6-4. Edellinen matsi Växjöltä sujui mallikkaasti Rögleä vastaan, siitä voitto 3-2.

Molemmat ovat siis yhdeksässä pinnassa, mutta Malmöllä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Alkukauden otteluita on leimannut varsin isot maalimäärät, Malmöllä maalikeskiarvot ovat 3.75 – 3.00 ja Växjöllä lähes identtiset 3.60 – 3.00. Maalijuhlaa tulossa tässäkin? Mahdollisesti.Myös Malmön tehomiehet olleet vauhdissa


Vieraiden kärkikolmikon tehot jo luettelimmekin, mutta osataan sitä Malmössäkin. Carl Söderberg 3+2, Marcus Sylvegård 1+4, Pathrik Westerholm 2+2 ja Emil Sylvegård 1+3 ovat kärjessä etelä-ruotsalaisten pistepörssissä. Näitä nimiä ja Växjön tehokolmikkoa on hyvä laittaa ainakin maalintekijävetoon ja pistevetoon jos siihen kertoimia löydät.
Ykköskentät kovassa iskussa


Malmön ykköskenttä on ollut hyvässä iskussa, mutta edellisessä pelissä tehoja tuli kaikille kentällisille. Kokoonpanot olivat tällä mallilla:

Maalissa Marmenlind, varalla Irving
Bouma, Söderberg, Sylvegård – Ryan, Lauridsen
Persson, Östman, Descheneau – Mattsson, Lerby
Sylvegård – Westerholm, Westerholm – Lauridsen, Lassen
Bryggman, Forsberg, Olofsson – Olsson


Isoja tehoja täräytellyt ykköskenttä sisältää jopa kolme suomalaista peluria:

Maalissa Kalnins, varalla Boija
Nättinen, Rosen, Gynge – Koivisto, Vainio
Lycksell, Holmberrg, Gustafsson – Lundberg, Persson
Gustafsson, Josefsson, Lundberg – Häman Aktell, Claesson
Nilsson, Stjernborg, Forslund
Vetokohteet otteluun


Kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen ja maalivahtipeli ei ole mitenkään ihan timanttista ollut tähän saakka. Joukkueet ovat kuitenkin onnistuneet tekemään useassa ottelussa enemmän maaleja kuin vastustaja, joten siinä mielessä tähän ei ole kiinnitetty niin huomiota. Molempien joukkueiden verkot ovat pöllynneet molemmissa päissä ja eipä tässä ottelussa ole mitään syytä nostaa jalkaa kaasulta.

Vetokohteeksi sopii tästä ottelusta mainiosti yli 5.5 maalia otteluun. Sen saa kiinni yli kahden kertoimella. Toki voi kokeilla hieman varovaisempaa yli 5 maalia, jossa viiden maalin pelissä panos sitten palautuu. Yli 4.5 maalin peli on tarjolla n. 1.55 – 1.65 kertoimella, ei sekään pahempi turvaveto ole.

Valitaan me yli 5.5 maalia otteluun.