Valioliiga: Manchester City - Bournemouth

Julkaistu: 01.12.2018 09:26


Valioliiga: Manchester City - Bournemouth
Valioliiga | Manchester City - Bournemouth | 17:00
Manchester City pelasi viikolla Mestareiden liigaa Ranskassa Lyonia vastaan. Peli jäi tasan 2-2, City tuli kaksi kertaa takaa tasoihin. Tasapelillä City varmisti paikkansa jatkopaikkansa.
Valioliigassa City on kaksi pistettä Liverpoolia edellä sarjakärjessä.

City on kovassa otteluruuhkassa. Vuodenvaihde on Valioliigan kärkiseuroille kauden raskainta aikaa. Cityllä on ennen vuoden vaihdetta yhdeksän peliä. Puolentoista viikon päästä se pelaa Stamford Bridgellä Chelseaa vastaan, ja heti ensi vuoden alussa Liverpool tulee Etihadille. Manageri Pep Guardiola varmasti laittaa rotaation käyntiin, kärkiotteluissa olisi saatava avainpelaajat tuoreina kentälle.
Guardiolan rotaatio ei hirveästi Cityn joukkuetta heikennä, ryhmä on niin laaja ja tasokas. Kevin De Bruyne on ollut lähes koko kauden sivussa, ja nopeat Sterling sekä Sane ovat ottaneet enemmän vastuuta kärkipäässä.

Vetomarkkina on varma siitä, että City vie ottelun vaivattomasti. Kotivoiton kerroin on hieman päälle 1.10, eikä noin pieniä numeroita voi pelata. City tehnee ne kolme-neljä maalia ja ottanee kolme pistettä.
Mutta mitä tekee Bournemouth? Se on pienessä aallonpohjassa hävittyään kolme viimeistä kaikki lukemin 1-2. Vaikka se on hävinnyt, niin ei peli ole ollut huonoa. Viime viikonloppuna Arsenalia vastaan Bournemouth oli hieman epäonninen. Ensin sen tekemä maali hylättiin väärin paitsiona, ja perään Lerma laittoi pallon omaan maaliin.

City on pelannut Valioliigassa seitsemän ottelua kotona Etihadilla. City on voittanut kaikki, mutta neljästi vastustaja on onnistunut tekemään maalin. Newcastle teki Etihadilla maalin, samoin Huddersfield ja Southampton, ja Bournemouth on näitä kolmea parempi. ManU:kin osui Etihadilla.
Hyvä veto otteluun on both teams to score, kun kerroin on yli 1.80.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

both teams to score @1.83

Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.80

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.80

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.80

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.78

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan