Mestarien liiga: Manchester City - Brugge

Mestarien liiga | Manchester City - Brugge | 22:00 | 3.11.2021
Kohde sulkeutuu: 03.11.2021 22:00
City meni viikonloppuna häviämään Crystal Palacelle. Tuskin sen puolustukselle tulee toista lipsahdusta. Viikonloppuna on edessä Man Unitedin kohtaaminen.Manchester Citylle kävi viikonloppuna lipsahdus, kun Crystal Palace pääsi yllättämään sen Etihadilla 2-0. City on tässä ottelussa varmasti hyvin valmistautunut ja terävä. Ja kun viime kierroksella City voitti Bruggen vieraissa 5-1, niin kovin vähäinen on yllätyksen mahdollisuus tällä kertaa.
Palace-tappion jälkeen City on Valioliigassa kolmantena, Chelsea on ykkösenä jo viiden pisteen päässä. Ennen Palace-tappiota City oli mennyt putoamaan Liigacupista West Hamille. Näitä kahta viimeista ottelua lukuunottamatta City on toki pelannut hyvin. Bruggen pieksemisen jälkeen se voitti Valioliigassa Brightonin vieraissa 4-1.

Brugge on Belgian liigassa kakkosena yllätysjoukkue Royale Union SG:n jälkeen. Brugge on viime aikoina ollut tasurijoukkue. Viidestä viime Belgian liigan matsista se on pelannut kolme tasan. Viikonloppuna Brugge kuitenkin voitti St Truidenin vieraissa 2-1.
Brugge on pelannut viime matsia lukuunottamatta hyvät Mestarien liigan pelit. Se voitti Leipzigin vieraissa 2-1 ja pelasi kotikentällä PSG:n kanssa 1-1. Bruggella olisi vielä vaikka yllätyssaumat, ainakin kolmospaikka lohkossa ja pelit Eurooppa-liigan puolella on saatavilla.

Cityllä viikonloppuna paikallismatsi


Tilanne Manchester Cityn sairastuvalla on hyvä. Ainoastaan Ferran Torres on avainpelaajista loukkaantuneena. Laporte sai viikonloppuna punaisen, mutta ei se UCL-matseja haittaa.

Cityllä on viikonloppuna Valioliigassa paikallismatsi Unitedia vastaan, ja tämä varmasti vaikuttaa nyt peluuttamiseen. Riyad Mahrez ja Raheem Sterling voisivat nyt olla avauksessa kärjessä.
Kevin De Bruyne saattaisi nyt olla sivussa ja Ilkay Gundogan taas voisi tulla avaukseen.

Sanoo Guardiola mitä tahansa, niin kyllä United-matsi on viikon tärkein ottelu.Bruggen joukkueesta Balantalla on kerättynä kolme varoitusta ja sillä saa itselleen huilivuoron. Vormer ja Rits pelannevat keskikentällä. Laituri Lang on seuraavasta Belgian liigan ottelusta sivussa, mutta nyt hän on varmasti mukana. Lang taitaa olla yksi Bruggen pelaajista, jotka lähiaikoina vaihtavat suurempiin liigoihin.


Cityn kerroin ottelussa on vain noin 1.12, ja se on varmasti liian pieni. City on varmasti hyvin valmistautunut viime viikonlopun lipsahduksen jälkeen, mutta vastassa on kuitenkin kunnon joukkue, joka voitti Leipziginkin vieraissa.
Alle 3.5 maalia saa vielä yli 1.90 -kertoimia. Siitä varovainen betsi. Brugge tuskin lähtee maalintekokilpaan, ja viime viikonlopun kahden maalin jälkeen Cityn puolustus on varmasti saanut kurinpalautusta.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 3.5 maalia @1.96

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders