Liigacup: Manchester City - Burton

Julkaistu: 08.01.2019 21:32


Liigacup: Manchester City - Burton
Liigacup | Manchester City - Burton | 21:45
Viime viikonloppuna FA Cupissa Manchester City laittoi pallon seitsemän kertaa Championshipin Rotherhamin verkkoon. Nyt olisi vastassa League Onen Burton, toki City nytkin järjestää kunnon maalijuhlat?

Liigacup on varmasti Manchester Cityn ja manageri Pep Guardiolan arvoasteikossa hyvin kaukana viimeisenä jossain FA Cupin takana. Silti nyt on enää yksi kierros Wembleyn finaaliin, ja kun joukkue on nyt näinkin pitkälle tullut, niin aivan varmasti City pelaa hyvin ja hyvällä joukkueella, että pääsee loppuotteluun.
Ja myöskin aivan varmasti City haluaa pelata niin hyvin, että ottelupari on ensimmäisen osan jälkeen selvä. Nyt pelataan Etihadilla, ja jos City hoitaa kunnon etumatkan, niin seuraavaan ottelun Burtonin Pirelli Stadiumille Guardiola voisi sitten laittaa tyystin vaihtopenkin miehiä. Kuormitetuille avainpelaajille toisen osan huilaaminen sopisi oikein hyvin.

Laporte, Fernandinho ja B Silva istuivat koko pelin Rotherham -ottelun, joten he ainakin voisivat olla Burtonia vastaan avauksessa. Aguero ei ollut viikonloppuna edes kokoonpanossa, joten hänkin saattaisi tulla heti avauksesta mukaan. De Bruyne pelasi Rotherhamia vastaan reilun tunnin, ja hänelle peliminuutit olisivat nytkin tarpeen.
Siitähän se alkaisikin sitten jo rakentua ryhmä, joka on Burtonia vastaan ainakin paperilla aivan ylivoimainen.

Burton on päässyt semifinaaleihin melko helpolla. Se on tähän mennessä pudottanut vain yhden Valioliigan joukkueen, ja se oli Burnley. Viime kierroksella Burton voitti Middlesbroughin.

Vetomarkkinoilla yli 4.5 maalia saa kertoimeksi noin 2.40, ja yli 5.5 maalia saa kertoimeksi noin 4.00. Jos ottelussa tehdään vähintään viisi maalia noin 42 kertaa sadasta, niin kai se kuudeskin tulee useammin kuin 25 kertaa sadasta? Yli 4.00 -tason kertoimet over 5.5 -betsille voisivat olla kokeilemisen arvoisia. Pöljä vetohan se on, mutta kyllä tätä pienellä voi koittaa.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

yli 5.5 maalia @4.33

Betfair - Lue arvostelu

4.33

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

3.77

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.75

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

3.75

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan