FA Cup: Manchester City - Rotherham

Julkaistu: 06.01.2019 10:40


FA Cup: Manchester City - Rotherham
FA Cup | Manchester City - Rotherham | 16:00
Manchester City sai Valioliigassa kärkeä kiinni, kun vain muutama päivä sitten se voitti kotonaan Liverpoolin 2-1. Sitten olisi vuoro astua askel eteenpäin FA Cupin puolella. Vetomarkkina on antanut Cityn jatkopaikalle Championshipin Rotherhamia vastaan kertoimeksi noin 1.01, eli City menee jatkoon ainakin sen 99 kertaa sadasta.
Rotherham on Championshipin sarjataulukon häntäpäässä. Viimeisistä viidestä ottelustaan se on hävinnyt kolme. Viime kierroksella se voitti kotonaan Prestonin 2-1.

Cityn Liverpool -ottelusta on vain kolme yötä, el manageri Guardiola tuo tänään avaukseen aivan eri ryhmän kuin Poolia vastaan. Cityn joukkue on sen verran laaja ja tasokas, että ei koko ryhmänkään vaihtaminen aivan hirveästi tämän ottelu voimasuhteita heiluttele.

Kevin De Bruyne oli Liverpoolia vastaan koko ottelun vaihtopenkillä. Hän on ollut suurimman osan alkukautta sairastuvalla, ja nyt olisi tarve saada minuutteja, että De Bruyne pääsisi taas huippukuntoon. Hän yksistään on aivan liikaa Rotherhamin puolustukselle.
Lisäksi Kyle Walker, Nicolas Otamendi, Ilkay Gundogan, Riyad Mahrez sekä Gabriel Jesus olivat torstaina sivussa avauksesta. Näiden lisäksi Guardiola laittanee avaukseen muutaman nuoren, kuten Fodenin ja Garcian, niin johan siinä on kasassa kova ryhmä. Ja kun koko ryhmä suurimmaksi osaksi katseli kovan Liverpool -ottelun sivusta, niin luulisi motivaatio- ja latinkipuolenkin olevan kunnossa.

Ottelun kulku on taas niin, että heikompi Rotherham on pakotettu puolustamaan alhaalta, kasaamaan ainakin kaksi linjaa maalin eteen ja yksinäinen kärki yrittää prässätä. City pitää palloa ja etsii aukkoja.
Rotherham tuskin saa montaa maalipaikkaa. Molemmat joukkueet eivät tee maalia, tai Rotherham alle 0.5 maalia on ok veto, jos kerrointa saa yli 1.50. Kyllä kehno Rotherham jää nollille useammin kuin 66 kertaa sadasta.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

both teams NOT to score @1.55

888sport - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.52

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.51

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.51

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.48

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.48

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan