Mestareiden liiga: Manchester City - Shakhtar Donetsk

Julkaistu: 07.11.2018 13:29


Mestareiden liiga: Manchester City - Shakhtar Donetsk
Mestareiden liiga | Manchester City - Shakhtar Donetsk | 22:00
Manchester City hävisi Mestareiden liigan avausottelunsa Lyonille kotikentällä Etihadilla. Se taisi olla työtapaturma, tuon ottelun jälkeen City on pelannut kymmenen peliä, joista se on voittanut yhdeksän ja pelannut Liverpoolin Anfieldilla maalittoman tasapelin.

City on pelannut lähes koko syksyn ilman Kevin De Bruynea, mutta seuran pelaajamateriaali on niin laaja ja tasokas, että vastuunkantajia on löytynyt muualta. Raheem Sterling on tehnyt Valioliigassa yhdeksässä ottelussa jo kuusi maalia ja antanut viisi maalisyöttöä. Mestareiden liigassa Sterling ei kumma kyllä ole vielä osunut maaliin tai antanut syöttöä.

Shakhtar Donetsk -ottelussa Cityn manageri Pep Guardiola saattaa laittaa rotaatiorullan pyörimään. Joukkueelle on viikonloppuna Valioliigassa paikallisottelu Unitedia vastaan, tuoreita jalkoja tarvitaan siihenkin peliin. Yksi Guardiolan valinta saattaisi olla se, että Aguero on tänään penkillä ja Gabriel Jesus aloituksessa. Mahrez ja Danilo eivät käyneet viime viikonloppuna kentällä, ja he voisivat tänään olla avauksessa. Kompany saattaa tulla toppariksi Stonesin tai Laporten tilalle.

Edellisellä Mestareiden liigan kierroksella Shakhtar hävisi kotoaan Citylle 0-3, ja se alleviivaa sitä, että tänään Donetsk tulee pelaamaan hyvin passiivisesti puolustuksen kautta. Tuskin sen laitapakit keskiviivaa saavat Etihadilla ylittää.

Vetomarkkina tuntuu olevan sitä mieltä, että City voittaa joka kotiottelun murskalukemin. Illan pelissä yli 3.5 maalia saa kertoimeksi noin 1.90 lukemia. Se on aivan liian vähän. City saattaa kierrättää rajustikin, ja aivan varmasti kentällä on ukrainalainen bussi maalin edessä.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

alle 3.5 maalia @2.01

Expekt  - Lue arvostelu

2.01

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.99

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.99

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.99

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.95

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan