FA Cup: Manchester City - Watford

Julkaistu: 17.05.2019 10:25


FA Cup: Manchester City - Watford
FA Cup | Manchester City - Watford | 19:00
Unibet Unibet
FA Cupin finaalissa Manchester City on suurtakin suurempi suosikki. Esimerkiksi Unibetin listoilla Cityn mestaruudesta saa kertoimeksi vain 1.12.
Finaalit harvoin ovat täysin yksipuolista näytöstä, vaikka ennakkoasetelma olisikin selvä. Tällä vuosituhannella FA Cup on voitettu kahden maalin tai enemmän erolla vain kolmesti. Viimeksi näin kävi keväälä 2015, kun Arsenal pieksi Aston Villan 4-0. Edellisellä kaudella Arsenal oli voittanut pikkuseura Hullin vasta jatkoajan jälkeen 3-2. Keväällä 2016 Manchester United voitti pokaalin, kun se kukisti jatkoajalla Crystal Palacen 2-1.

Vetomielessä Cityn murskavoiton voi unohtaa. Siitä ei missään nimessä saa tarpeeksi kerrointa. City -1.5 varsinaisella peliajalla saa vain hieman yli 1.60 -tason kertoimia, eikä se ole pelattava lukema.

Mancehster City on yksi kaikkien aikojen parhaita Valioliigan joukkueita, ja se on nyt loppuottelussa melkeinpä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Fernandinho ja Kevin De Bruyne saattavat olla sivussa pelistä, mutta ei se tee kummoistakaan lovea Cityn joukkueenseen. Gundogan on ollut hyvä Fernandinhon paikalla viime aikoina. De Bruynen korvaaja saattaisi olla Mahrez, eikä tämäkään niin huono tilanne ole.
Cityn suosikkiasema on toki selvä, mutta loppuottelun luonne on usein sellainen, että maalijuhlin harvoin päästään. Peliin lähdetään paremminkin välttämään riskejä. City varmasti pitää palloa ja on aktiivisempi, mutta ei sekään missään nimessä halua jättää aukkoja Watfordin vastaiskuille.

Watfordkin on pelissä hyvällä kokoonpanolla. Holebasin loppukauden pelikielto kumottiin ja tärkeä Capoue on taas pelikunnossa. Vain Quina ja Prodl ovat sivussa Watfordin joukkueesta.

Watford pelasi heikon Valioliigan loppukauden häviten kolme viimeistä, mutta eipä noilla otteluilla ollut sen kummempaa panosta. Cityä vastaan Watford hävisi vieraissa 1-3 ja kotona 1-2.

Alle 3.5 maalia saa otteluun yli 1.60 kertoimia, ja sen voi kupongille laittaa. Alle 2.5 maalia saa jo noin 2.70 kertoimia, ja toki sekin on ok, joskin ei ollenkaan niin osuvainen betsi.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

alle 3.5 maalia @1.62

Coolbet - Lue arvostelu

1.62

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.62

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.62

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.61

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.59

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.57

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan