Valioliiga: Manchester City - West Ham

Valioliiga | Manchester City - West Ham | 16:00 | 28.11.2021
Kohde sulkeutuu: 28.11.2021 16:00
Manchester City saa vieraaksi erinomaisesti tällä kaudella pelanneen West Hamin. Kaatuuko City vierasjoukkueen käsittelyssä, vai jatkuuko vuonna 2015 alkanut kotivoittojen putki edelleen?City voitti PSG:n, West Ham Rapid Wienin


Loppuvuoden aikana joukkueilla on melkoinen otteluruuhka ja molemmat joukkueet pelasivat myös viikolla europelejä. Manchester City niisti täydet kolme pistettä pariisilaiselta PSG:ltä tuloksella 2-1, West Ham haki pinnat Rapid Wieniltä lukemin 0-2.Manchester City on hallinnut vastakkaisia otteluita Valioliigassa. 10 edellistä kohtaamista Cityn kotinurmella ovat menneet tilastoin 9-0-1 maalierolla 19-7. Edellinen West Hamin voitto on täältä vuoden 2015 syyskuulta. Ei West Ham ole kotonakaan Cityä vastaan oikein pärjännyt, edellinen voitto siellä 2014 lokakuussa. Nyt olisi kyllä oiva paikka pistää näitä putkia poikki.

Englannin Liigacupissa West Ham kuitenkin päihitti kuukausi sitten rankkareilla Cityn, jäikö Citylle tästä hampaankoloon vai saiko Hammers lisäbuustia juuri tähän peliin? Mielenkiintoinen matsi tulossa!

Kuka tekee maalit?


Ottelu tuskin tulee päättymään 0-0, mutta kuka ne maalit tekee? City on ottelun voittajasuosikki, mutta tämä on se ottelu, jonka West Ham haluaa erityisesti voittaa. Tässä kuussa on kaatunut jo Liverpool, kaatuuko nyt toinen jättiläinen?
Millä kokoonpanoilla?


Manchester Cityltä puuttuu kokoonpanostaan pitkäaikaispotilas Ferran Torres, myös Jack Greallisihn ja Kevin De Bruynen pelaaminen on epävarmaa. Phil Foden parantelee myöskin vammoja ja ei taida olla ainakaan avauksessa. Cityn avaus voisi olla:

Ederson – Cancelo, Laporte, Dias, Walker – Silva, Rodri, Gündogan – Jesus, Palmer, Sterling

West Hamilta on alustavien tietojen mukaan vain Angelo Ogbonna sivussa, muuten joukkue pääsee ykkösillä liikenteeseen kärkiotteluun. Olisiko kokoonpano tässä?

Fabianski – Cresswell, Dawson, Zouma, Johnson – Rice, Soucek – Fornals, Benrahma, Bowen - AntonioVetokohteet otteluun


Manchester City ei ole kauden kuudessa Valioliigan pelissä päästänyt kuin kaksi maalia, tässä on yksi ottelu jossa se Cityn maaliverkko voisi taas soida. Antonio – Benrahma -kaksikko on viime aikoina ollut hieman tehottomampi kuin alkukaudesta, mutta tulisiko sitä tulosta tässä ottelussa?

West Ham on kauden vieraspeleissä tehnyt 10 maalia, joten reilusti 1.50 keskiarvolla mennään. Molempien maali ottelussa on tarjolla kertoimella 1.85 – 1.91. Ei vaihtoehto on tarjolla puolestaan kertoimella 1.90 – 2.00. West Ham ei saanut maalia aikaiseksi Wolvesin vieraana, mutta tulisiko se maalin nyt?

Pelivalintamme:

Molemmat tekevät maalin @1.91

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.88

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.8

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan